Darčeky podľa horoskopu – Kozorožec

Domáca horúca hruška
12.1.2022
Čaj s brusnicami a zázvorom proti prechladnutiu
19.1.2022

22. 12. – 20. 1.

Zakaždým, keď si lámem hlavu, čo kúpiť pekného k sviatku, narodeninám a oslavám najrôznejšieho druhu, predstavím si svojho milého oslávenca, čo celý deň robí a čím sa zaoberá vo voľnom čase. To je jednoduché. Ale taktiež občas kupujem darčeky pre niekoho, koho úplne skrz naskrz nepoznám. Potom mám jedinú fintu – potrebujem vedieť v akom astrálnom znamení sa narodil…

Nemôžem sa pýšiť znalosťou ľudských pováh. Ale všeličo som už v živote okukala. Tu sú moje postrehy o Kozorožcoch.


Kozorožec je húževnaté znamenie. Naučil sa zvládať povinnosti, je rád finančne zaistený a dokáže byť veľmi praktický. Myslí na rodinu aj na starobu a celý život sa chová uvážlivo. Dokáže s odstupom pozorovať ostatných a neskôr využiť všetky informácie vo svoj prospech. Svojím pomalým tempom postupuje po svojej vyšliapanej skale, čo najvyššie to ide.

1. Kozorožec nemá rád náhlenie, preto s obľubou sleduje čas. Venujte mu nové hodinky. A môžu to byť také, pri inštalácii ktorých priložia ruku k dielu. Pokojne si ich zostaví, zvelebí a zdokonalí. Kozorožec má šikovné ruky a ovláda množstvo zručností.

2. Jeho mierna a triezva povaha nemá potrebné obklopovať sa výstrednými predmetmi. Solídnosť, predovšetkým, hlási jeho podvedomie. Keďže Kozorožec je typ človeka, ktorý trávi rád čas vonku, darujte mu teplú vestu, aby sa mohol postarať o všetky domáce práce bez toho, aby trpel zimou.

3. Kozorožec má pozoruhodnú životnú výdrž, ale potrebuje oddych a odpočinok, inak podlieha stresu, bolestiam hlavy. Navonok to na ňom nespoznáte, ale pre istotu mu kúpte napríklad mäkký vankúšikpre chvíle súkromného oddychu.

4. Aby zostal Kozorožec zdravý, potrebuje umiernený pohyb, slnko a vzduch. Pretože býva dobrým pestovateľom, bez váhania mu kúpte sadenice, súpravu kvetináčov alebo fóliovník. Uvidíte, že svojim pokojným tempom vypestuje zázraky.

5. Kozorožec je vyložene rodinný typ. Chráni domov a s rozvahou ho upravuje a krášli. Dokáže premeniť obyčajné veci na krásne a užitočné. Pretože je predovšetkým praktický, pokojne mu kúpte nové poťahy na starú sedačku. Je predsa solídna a netreba ju vyhadzovať.

6. Ich domov funguje a rodina je zabezpečená. Dobrým jedlom, poriadkom. Nie je od veci kúpiť Kozorožcovi niečo do kuchyne. Rozhodne takým darčekom nepohrdne. Ale musí byť opäť praktický. Hrniec, ktorý vie niečo viac, než iný, je to pravé.

7. Kozorožec vie byť pôžitkár. Má rád dobré jedlo a pitie a rád sa stará o druhých. Vyberte mu balíček luxusnej kávy, ktorú by si nikdy nekúpil a kúpte krásnu elegantnú kanvicu,aby myslel občas iba na seba.

8. Muži Kozorožci radi varia. Nielen, že pracujú s ohňom, ale uplatnia aj svoju šikovnosť, napríklad pri novom grile. Užijete si potom všetci vzájomnej pohody.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *