Darčeky podľa horoskopu – Ryby

Horúce rady z kuchyne – varenie
9.3.2022
Hrušková štrúdľa s marcipánom
17.3.2022

20.2. – 20. 3.

Zakaždým, keď si lámem hlavu, čo kúpiť pekného k sviatku, narodeninám a oslavám najrôznejšieho druhu, predstavím si svojho milého oslávenca, čo celý deň robí a čím sa zaoberá vo voľnom čase. To je jednoduché. Ale taktiež občas kupujem darčeky pre niekoho, koho úplne skrz naskrz nepoznám. Potom mám jedinú fintu – potrebujem vedieť v akom astrálnom znamení sa narodil…

Nemôžem sa pýšiť znalosťou ľudských pováh. Ale všeličo som už v živote okukala. Tu sú moje postrehy o Rybách.


 

V povahe Rýb je nechať sa unášať prúdom, aj keď plávať proti prúdu pre nich znamená výzvu. Rybu málokedy vyprovokujete k prudkej reakcii. Pokiaľ sa vám to podarí, voda nad jej hlavou sa zase čoskoro upokojí. Ryba si rada nasadí ružové okuliare a sníva o pokojnom živote. Pritom jej povaha je zložitým prepletencom všetkých zásadných charakteristík ostatných znamení. Ryby sú na konci zverokruhu, a tak v sebe majú od každého kúsok. Ryba je vtipná, má skvelú pamäť, schopnosť organizovať, dokáže byť aktívna aj melancholická. Miluje všetky druhy umenia, pretože má predstavivosť. Rybu musíte dobre poznať, aby ste jej správne vybrali darček. Ponorte sa na chvíľku do jej sveta a voľte citlivo a s úprimnosťou.

1. Ryby majú vkus, vyberajte pre nich len pekné veci. Často ich stretnete v galériách aj v obchodoch s výtvarnými potrebami. Ak chcete rybe kúpiť osobný darček, vyberte jemný a krásny hrnček.

2. Ryby necítia potrebu hromadiť zbytočnosti. Veci, ktoré užívajú, musia byť nadčasové a zaujímavé. Rybe kúpte napríklad elegantné príbory, ktoré bude brať každý deň rada do rúk.

3. Keď už sme v kuchyni, ryba rada ochutnáva neznáme maškrty. Neobľubuje však dlhé varenie, pretože je viac-menej stále v pohybe. S radosťou však ochutná paellu alebo lahodný čaj.

4. K jedlu patrí dobré pitie. Tu má rybka slabinu, pretože si dokáže vychutnať nejeden pohár. Nie každá, samozrejme; je oveľa viac tých, ktoré odolali. S kľudom im môžete kúpiť set karafy a pohárov. Ryby sú spoločenské a rady si posedia s priateľmi.

5. Ženy sa s potešením obklopujú textíliami s kvetinami. K ich charakteristike patrí lekno a lotosový kvet. Ale milujú všetky farby a neboja sa ich nosiť aj uplatňovať v domácnosti. Snáď v nich vidia pestrofarebný podmorský svet. Zaobstarajte im romantickú deku alebo obliečky do spálne.

6. Prírodná kozmetika a jemné parfumy urobia Rybe radosť. Mali by ste vedieť, čo používa, a zahrnúť ju do obláčika vône. Je rada rozmaznávaná.

7. Ryba je stále v pohybe, v prírode, medzi nebom a zemou. K svojmu životu potrebuje pocit voľnosti. Darujte jej piknikovú deku a pridajte hebkú osušku v jej obľúbenom dekore či farbe. Čas strávený v prírode alebo pri bazéne bude ešte príjemnejší!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *