Darčeky podľa horoskopu – Vodnár

Keď je chuť na frankfurtskú polievku
3.2.2022
Nepečený valentínsky cheesecake
10.2.2022

21.1. – 19. 2.

Zakaždým, keď si lámem hlavu, čo kúpiť pekného k sviatku, narodeninám a oslavám najrôznejšieho druhu, predstavím si svojho milého oslávenca, čo celý deň robí, čím sa zaoberá vo voľnom čase. Ale tiež kupujem darčeky pre niekoho, koho tak úplne skrz naskrz nepoznám. Potom mám jedinú fintu – potrebujem vedieť v akom astrálnom znamení sa narodil…

Nemôžem sa pýšiť znalosťou ľudských pováh. Ale všeličo som už v živote okukala. Tu sú moje postrehy o Vodnároch.


Vodnár je v podstate realista, ale hlava sa mu vznáša v modravých diaľkach. Je síce rojkom, ale rozhodne nie je naivný a nepočítajte s tým, že ho opijete rožkom. Kladie veľký dôraz na priateľstvo a i keď má hojne priateľov a miluje spoločnosť, rád sa uchýli do samoty, v ktorej si hýčka svoje sny. Žije si podľa svojich vlastných pravidiel a cíti, že je to tak správne. Spútať Vodnára je ako spútať vietor. Miluje moderné veci, stromy, prírodu a pohyb.

1. Vodnár športuje a je rád v pohybe. Pokiaľ práve nebehá a nechodí do telocvične, s chuťou sa doma pretiahne. Ak mu kúpite športové náčinie podľa jeho naturelu, určite ho potešíte. A ak trávi veľa času pred počítačom, dajte mu bedrový pás s magnetmi.

2. Duša Vodnára je romantická. Aj keď dokáže byť technicky založený (má rád stroje, lietadlá), v duchu sa túla v oblakoch. Vodnárky potešíte napríklad kolekciou vankúšikov s motívom kvetov.

3. Stále neviete, čo kúpiť? Potom pozvite Vodnára do skvelej reštaurácie. Je rád v spoločnosti a ešte radšej ochutnáva dobré jedlá. Aj v súkromí mu prichystajte niečo dobré na zub. Napríklad chutný koláčik.

4. Vodnári majú radi moderné veci a mnohí nepohrdnú štipkou extravagancie. Ak by ste sami nedokázali žiť s futuristickým designom, Vodnár pokojne. Nebude pre neho ťažké zaradiť do svojej modernej kuchyne súpravu príborov s minimalistickým nádychom.

5. Hoci je Vodnár aktívny a rád sa hýbe, dokáže si spôsobiť rôzne zranenia. Drobné pomliaždeniny si však privodí nejakou úplne obyčajnou činnosť. A pretože nie je fanúšikom chemikálií, slivovicová masť bude vždy vítaná.

6. Ľudia v znamení Vodnára majú tvorivého ducha. Ak neinklinujú k technike, urobíte im radosť aj maliarskym plátnom. Majú radi farby, písmo, grafické vzory. Ak chcete kúpiť Vodnárovi hrnček na čaj, vyberte si farebný alebo moderný, ako je tento jumbo hrnček.

7. Pretože Vodnár nesedí v kúte, má rád šperky a dbá na fyzický vzhľad. Vyberte mu napríklad robustný náramok s magnetmi, môže byť opäť spojený s prírodnými silami.

8. Vodnár je v každom ohľade veľmi pracovitý. Užíva si zahradničenie, má rád stromy, bylinky. Potrebuje teda dostatok odpočinku a zdravý režim.Kvetináč s bylinkami bude pre neho ideálnym darčekom!

Ukážte svojmu milému Vodnárovi, že naňho myslíte.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *