Kvetinové vankúšové sady

Mini záhradky v miskách
13.6.2020
Ovocná torta motýľ i bez pečenia
19.6.2020

Vankúšové sady sú určené na jedno miesto. Ak máte voľné lôžko či záhradné lavice, začnite vyberať...

Vytvoriť skrumáž vankúšov je zakaždým atraktívne. Obliečky si môžete vyberať z úplne individuálnych materiálov a vzorov, ale vždy s veľkou mierou vkusu tak, aby celok pôsobil harmonicky. Výborne vyzerá striedanie lesku a matu, hrubých štruktúr a vlasových materiálov, alebo napríklad komplet pletáže s vrkôčikovými vzormi a ručne tkaných materiálov.

Vo výpočte super kombinácie môžeme pokračovať aj v oblasti dekórov - dajte k sebe kocku a prúžky, bodku s kvetinovou potlačou, geometrické vzory s veľkou optikou a jemné fantazijné vzory či kašmírové ornamenty s jednofarebnými plochami tón v tóne. Čo je však potrebné vždy udržať pohromade, to je štýl. Jeho charakter udáva okolie, v ktorom budete svoje vankúšiky rozmaznávať.

Tam, kde je pre vás výber zložitý, prichádzajú výrobcovia s celými sadami obliečok na vankúše s tým, že ich spája jedna výtvarná ruka. Práve tak je tomu na zamatovo hebkých obliečkach zo sady Kvetiny. Budú sa vynímať v spálni aj na prútených kreslách v obývacej izbe. Užite si jarnú náladu, ktorú vnesú kvetinové potlače do vašich domovov aj víkendových chalúp.

ROMANTICKÉ DETAILY

Kvetinové vankúšové sady 2
Sada 3 obliečok na vankúšiky s maľovanými kvetinovými motívmi má jedno spoločné - a to romantický pohľad na svet. Pastelové potlače sú súčasťou hebkého, jemne zamatového materiálu, ktorý rámuje kockovaný lem. Zadná strana obliečok je biela, to všetko vo veľkosti 40 x 40 cm. Zapínanie na skryté sťahovadlo a polyesterovú tkaninu, ktorá patrí k najpraktickejším, čo sa údržby týka, je len malým bonusom pre to, aby sa vám na nových vankúšikoch príjemne odpočívalo.
V galérii pod článkom nájdete ďalšie kvetinové obliečky predávajúce sa v sadách. Okrem kvalitnej potlače môžete dať prednosť strojovým výšivkám imitujúcim ručnú prácu.

ĽAHUČKÉ VÝPLNE DO VANKÚŠIKOV

Kvetinové vankúšové sady 3
Obliečky na vankúšiky majú najčastejšie veľkosť 50 alebo 40 x 40 cm. Oplatí sa nakúpiť si potrebný počet výplní, ktoré vám vydržia navždy a nové obliečky kupovať len v tomto rozmere. Najpraktickejšie sú výplne z polyesterových vlákien; sú nadýchané a neustále si udržujú svoj tvar vďaka unikátnej štruktúre vlákien. Výplne ponúkame v sade 2 kusov a v 3 veľkostiach, s poťahom z netkanej textílie. Kompletne ich môžete vyprať na 40 °C. Na spodnej strane obliečok sú umiestnené skryté zipsy uľahčujúce časté prezliekanie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *