Mohlo by sa vám hodiť

Rastúca maxi váza
10.4.2020
Textil jarou maľovaný
14.4.2020

Čas trávený v domácej izolácii sa dá využiť mnohými spôsobmi. Zrazu na seba máme viac času a je to celkom zvláštny pocit.

Naše životy sa rozpadli a skladajú sa do úplne inej mozaiky. Povinnosti, zabehnuté rodinné rituály aj pravidelné pracovné nasadenie sa pohybovali po vyjazdených koľajach, a zrazu je všetko inak. Okrem iného máme viac času na seba - teda vzájomne, ale aj pre seba samých. Okrem stiesnených myšlienok v obavách o zdravie svojich najbližších, musíme zvládnuť domácu školu, obmedzenú starostlivosť o rodičov, viac variť, dokonca sa rýchlo naučiť šiť.

Každá doba má svoje symboly; myslím, že symbolom tejto doby je okrem pocitu pospolitosti a vďačnosti všetkým ľuďom, ktorí sú v prvej línii boja s nákazou, sme my ostatní v zázemí svojich domovov priamo povinní sa o seba dobre starať, aby sme nepridávali nikomu ďalšie starosti. Povedala by som, že symbolom našich domácností je mydlo, kuchyňa a šijací stroj. Ruky si umývame stokrát za deň, a nemám okolo seba nikoho, kto by nešil rúška, hoci napríklad úplne prvýkrát. Pomáhajme teda, ako to ide, a doma sa snažme zdravo jesť, trochu cvičiť a využiť celú dobu k tomu, na čo sme dlho nemali čas. Len tak nebudeme prilievať olej do ohňa a udržíme sa v dobrej mysli i kondícii.

Rad výrobkov, ktoré vám pomôžu spríjemniť život nájdete v galérii pod článkom a na

e-shope deDoma.

Jogurt je známym zdrojom vápnika a vitamínu D, čo je dôležité pre udržiavanie silných kostí. Deti tieto látky potrebujú pre ich stavbu a dospelým pomáha strava s vysokým obsahom vápnika pri prevencii osteoporózy. Popri tom je jogurt studnicou bielkovín a v nie poslednom rade zásobuje naše telo zdravými baktériami, ktoré pomáhajú v boji s nežiaducimi procesmi v našom tráviacom trakte. Dôvodov, prečo siahnuť po výrobe jogurtu v domácich podmienkach je v súčasnej chvíli o to viac, že sa snažíme nebehať často do obchodov. V tomto jogurtovači vyrobíte z mlieka a trochy kvalitného jogurtu cez noc výborný domáci jogurt v množstve, ktoré práve potrebujete. Súčasťou dvojplášťového jogurtovača sú tri praktické dózy s viečkom, v ktorých možno jogurt dochutiť a hneď konzumovať: JOGURTOVAČ, objem 1,2 l + 3x dóza s viečkom.
Môj štrajkujúci šijací stroj sa rozbehol ťažko, ale musel. Do zbrane sa postavili tisíce krajčírok v celej krajine a pomáhajú ako môžu. Moje kamarátky z radov odevných návrhárok a výtvarníčiek šijú tak nádherné rúška, že svojho nositeľa zmierujú s ťaživou situáciou aspoň dobrou náladou. Určite sa môžete pridať a vyskúšať šitie s malým domácim strojom, ktorý patrí k našim novinkám. Je malý, prenosný, ponúka 2 rýchlosti šitia, a voliť možno medzi 3 rôznymi dĺžkami stehu a 7 vzormi. Umožňuje šitie vpred i vzad, pre plynulé ovládanie je možné pripojiť nožný pedál. Napájanie je batériové alebo do siete: MINI ŠIJACÍ STROJ, aj pre začiatočníkov.
Obmedzený pohyb vonku na vzduchu môže mať pre váš organizmus fatálne následky, ak doma nepodporíte svoje zdravie správnou vlhkosťou priestoru, v ktorom spíte a najčastejšie sa nachádzate. Vysušené sliznice sú náchylné chytiť ďaleko viac baktérií. Štýlový aróma difuzér s LED osvetlením sa vo vašej domácnosti nestratí - jednak prinesie príjemnú atmosféru a potom pomôže zvlhčiť vzduch v miestnosti. Prístroj vytvára vodnú paru, ktorá podporená farebným svetlom pôsobí dekoratívne a po pridaní esenciálneho oleja príjemné vonia. Prístroj paru nezahrieva, takže použité esenciálne oleje si zachovajú svoje blahodárne účinky. LED osvetlenie môžete podľa svojej nálady a v noci vypnúť. Difuzér je vybavený časovačom automatického vypnutia po 1, 3 alebo 6 hodinách: ARÓMA DIFUZÉR S LED OSVETLENÍM, plastový.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *