Nové prikrývky na postele

4 tipy pre komfortný odpočinok
5.9.2020
Záclony a ľahké závesy
13.9.2020

Možno plánujete vniesť do svojej spálne trochu zmeny. Nie je však potrebné ihneď kupovať nový nábytok. Táto miestnosť je plná mäkkosti a štruktúr, ktoré prinášajú textílie. Kúpte si nové a premeňte tým celkovú atmosféru priestoru.

Najdominantnejším kusom nábytku v spálni, je posteľ. Plocha zaberajúca pár metrov štvorcových, si rozhodne žiada pozornosť. Tu platia dve pravidlá - ak si prajete, aby ste v priestore vnímali čo najviac voľného miesta, potom posteľ vyriešte čo najjednoduchším spôsobom. Zvoľte svetlé farby a jemné vzory, aby objem lôžka málo upútaval. Tiež vybraná prikrývka by v tomto prípade nemusela spadať až na zem, pretože tento efekt posteľ výrazne zväčší.

Ak ste si však vybrali model s výraznou peľasťou, čalúnením, s vyrezávanými čelami vo vidieckom štýle a pod., potom si z postele vytvorte ostrov pohody. Kúpte si prikrývku s veľkým vzorom, výrazným prešívaním a napríklad s dekadentnými farbami. Spustite ju na drevenú podlahu alebo na mäkký koberec, a popremýšľajte, ako doladiť okná a ďalšie dekorácie.

Všetky prikrývky máme v rozmeroch 160 x 220/180 x 270 cm na jednolôžko, alebo 240 x 220/250 x 270 cm na klasické postele. Ďalšie informácie nájdete TU.

Dekór prikrývky MIA vychádzajúci z tradičnej patchworkovej techniky strieda bohato vzorované plochy látok, ktoré sa v originálnej podobe zošívajú do rozličných vzorov. Bol to systém, kedy sa spotreboval každučký kúsok textilu a aby vedľa seba fungovali najrôznejšie kvality látok, podkladali sa ďalšou vrstvou a husto sa prešívali ozdobnými stehmi. Takto vytvorený sendvič sa nekrčil, deky sa zateplili a materiál sa dokonale spevnil. Dnes už toto umenie vo veľkom nahradili stroje, a vy si môžete zakúpiť praktické a dobre sa udržujúce prikrývky na lôžka, ktoré budú slúžiť po celé roky. Kvalitné prikrývky sú mäkké a ľahko sa prispôsobia tvaru vašej postele: PRIKRÝVKA MIA V HNEDEJ FARBE, 180 x 270 cm na jednolôžko, 250 x 270 cm na dvojlôžko.

Táto luxusná prikrývka má atraktívne jednofarebné prevedenie a dokonale jemný zamatový povrch. Prednosťou prikrývok na postele je to, že vaša spálňa bude vždy perfektne upravená. Hlboký presah materiálu zakryje celú posteľ až k zemi; stačí chvíľka - a z rozostlaného lôžka je ihneď upravené miesto. Užite si ho aj počas dňa k odpočinku. Prikrývka sa nekrčí, a možno ju kedykoľvek vyprať na 30 °C: PRIKRÝVKA LAILA, 170 x 270 cm na jednolôžko, 240 x 260 cm na dvojlôžko.

Prikrývka s hviezdami je klasickým príkladom vzoru v štýle opak - dekór je na rubovej strane umiestnený v opačne situovaných plochách. Tento efekt je vždy výraznejší, ak ide o využitie dvoch farieb. Pôsobivé retro bude vyzerať civilne aj v obytnej spálni pre jednu osobu, ktorá má mať menej spálňový charakter. Béžová alebo smotanová premena ponúka tiež dvojaké použitie, napríklad podľa nálady: PRIKRÝVKA THALIA, 180 x 270 cm na jednolôžko, 250 x 270 cm na dvojlôžko.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *