Poschodové poličky udržia poriadok

Medové rezy s kávovým krémom
20.4.2022
Machový trávnik na raňajky
27.4.2022

Drobný bytový nábytok urobí dobrú službu, ak ho umiestnite na frekventované miesta, kde potrebujete skrotiť permanentný neporiadok.

Na mnohých miestach našich domovov leží množstvo drobností, ktoré neustále používame. Stále sa niekam premiestňujú, nehľadiac na to, že ich užívajú všetci členovia domácnosti a nie všetci sú poriadni. Písací stôl, zásoby na kuchynskej linke, veci, ktoré potrebujeme k svojim koníčkom, všade tam máme neustále rozpracované, a aspoň večer treba dať všetko na miesto. Ani nehovoriac o kúpeľni, kde býva každodenný frmol.

Ak si kúpite šikovného pomocníka v podobe rohových plastových políc zmontovaných do poschodí nad sebou, upratovanie si uľahčíte. Plastové police sú umývateľné, kedykoľvek demontovateľné a prispôsobia sa priestoru. Užívajte ich všade tam, kde strieka voda alebo sa striedajú vlhké predmety, na ovocie či zeleninu, alebo ich dajte deťom na pracovný stôl, kde si môžu samé udržiavať poriadok.

Vedľa rohových políc zabývaných praktickým spôsobom, si môžete zaobstarať aj závesné police, ktoré skôr zasvätíte drobným rodinným artefaktom - fotografiám či kvetinám, aj ďalšie tipy nábytkového vybavenia pre sprchové kútyzávesné koše do skríň a pod. Inšpiráciu nájdete TU.

DO KUCHYNE NA OVOCIE A ZELENINU

policky udrzia poriadok2

Ak máte v kuchyni voľný roh na pracovnej doske, môže sa aj u vás objaviť šikovná rohová polica, ktorá prehltne úctyhodné množstvo surovín a využiť ju možno aj v kúpeľni na množstvo čistiacich prostriedkov (viď galéria pod článkom).

Polica umiestnená na kuchynskej linke sympaticky signalizuje príchod jari. Naplniť ju môžete ovocím a zeleninou, koreničkami, zásobami čajov i džemom zo záhradky. Sviežo bude pôsobiť, ak ju osadíte prvými jarnými výpestkami byliniek. 

V KÚPEĽNI POLIČKÁM VLHKOSŤ NEVADÍ

policky udrzia poriadok3

Časťou kúpeľňového okna, ktorá je úplne nevyužitá, môžete rozšíriť úžitkovú plochu miestnosti a v priaznivej výške parapetu zabývať praktickú policu. Zatvorené okenné krídlo je možné spokojne zastavať poschodovým stojanom s poličkami, do ktorých zarovnáte celý rad kúpeľňových pomôcok, mydiel a kozmetiky. Zvlášť v malom priestore využite každý kúsok miesta na to, aby vám pravidelné upratovanie dalo čo najmenej práce.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *