Relaxačné vankúše k zimnej pohode

Sirup z nádchovníka proti prechladnutiu
23.1.2020
Je čas na tekvicový chlebíček hokkaido
28.1.2020

Tiež máte pocit, že až teraz je ten správny čas urobiť si pohodlie a stráviť zimu v teple domova? Využite každé voľné chvíle pre svoj odpočinok.

Tak velia naše biorytmy - zvoľniť, trošku sa zaobliť, pohodlne si zdriemnuť. Zima je náročným obdobím, a my máme za sebou veľa práce s prípravou osláv z konca roka, more spoločenských udalostí, dostatok dobrých jedál. Zimný spánok by sa hodil. Ale žijeme trošku inak. Chodíme do práce, naberáme si rad povinností na svoje plecia, snažíme sa byť aktívni podobne ako v ostatných častiach roka a proti zaobleniu bojujeme ľahším jedlom a športami. Zimný rytmus potláčame ako to len ide, ale nakoniec nás rovnako spomalí.

Niečo nejde obísť, niečoho sa nechceme vzdať, takže sa vo výsledku priebežne prepíname. Náš vnútorný budík si začne čoraz častejšie hovoriť o porciu pokoja. Ak sa naučíte dobre počúvať svoje telo, urobíte pre seba veľa prospešného. Aspoň občas sa odtrhnite od každodenných starostí, nariaďte si digitálny detox, a jednoducho odpočívajte.

Ak máte relax spojený s knižkami, s posedením pri peknom filme alebo s priateľmi, pripravte si niečo dobré pod zub a spokojne sa zavŕtajte do vankúšov. Napríklad do tvarovateľného chlpáča s barančekovým kožúškom, ktorý vás privíta vo vašom obľúbenom kresielku. Uvidíte, že zima utečie celkom príjemným spôsobom.

V ponuke nášho e-shopu nájdete celý rad podporných vankúšov, ktorými vylepšíte svoj spánok, čítanie na lôžku alebo uľavíte unaveným nohám.


VANKÚŠ POD CHRBÁT Z MIKROVLÁKNA

Prešívanie umožní vankúšu vytvarovanie do oblúka, takže sa prispôsobí vášmu telu a zároveň vkĺzne do najrôznejšie tvarovaného kresla. Hrejivé mikrovlákno je antialergické a vankúš udržíte v kondícii aj s častým praním.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *