Vankúše s darčekovou vianočnou ambalážou

Perníkové ozdoby na stromček
25.11.2021
Mágia lodičiek z orieškov
30.11.2021

Hľadáte typicky zimné darčeky? Rozhliadnite sa medzi ponukou vankúšikov, pretože tých nie je v žiadnej domácnosti nikdy dosť. A pokiaľ nemá byť obliečkam po sviatkoch odzvonené, kúpte také, ktoré v tejto chvíli priblížite Vianociam aspoň vtipnou ambalážou.

Vankúš je taký poslušný darček. Pekne drží tvar, ale ak ho zaobstaráte aj s výplňou, je celkom rozmerný, ale zase tak dobre sa nezabalí. Nechajte ho dýchať tak ako je. Pod vianočným stromčekom bude vyzerať perfektne. Len ho trošku doaranžujte stuhami a drobnými dekoráciami, ktoré obdarovaného potešia. Môžu to byť vianočné ozdoby, zimný prívesok na tašku, malý plyšový kamarát...

Je celkom rozumné zaobstarať dekoračné obliečky aj s vankúšovou výplňou. Predsa len sa nemusíte trafiť do správnych rozmerov. Vhodné darčeky nájdete aj v ponuke detských vankúšikov s tvarmi rôznych rozprávkových postáv i zvieratiek. A v nie poslednom rade môžete venovať aj niečo praktickejšie - podporné vankúše za chrbát, do postele aj do kresiel, anatomické aj relaxačné vankúše. Väčšinu z týchto darčekov je možné namiesto pracného balenia len zaujímavo dozdobiť.

ČO BUDETE POTREBOVAŤ NA DARČEKOVÚ AMBALÁŽ

Vychádzajte z dekóru samotného vankúša, nápad sa nájde okamžite. Zamatová obliečka, s ktorou som pracovala, má pekný motív vystrihnutý zo starého. Je to dekór, ktorý bude domácnosť sprevádzať po celý rok, a v podstate nemá typický vianočný náboj. Úplne jednoducho ho dodá pár slávnostných prvkov. Zaobstarajte si:

  • zlatú tvarovaciu stuhu so zatkaným drôtikom v okraji
  • zväzok červených bobúľ (z ponuky kvetinárstva)
  • vianočné ozdoby v tvare vtáčikov na štipci
  • vhodnú výplň

K vankúšu sa hodí venovať niečo naviac. Opäť vychádzajte z dekóru. K obliečke s módnym geometrickým vzorom pridajte napríklad parfém vo vhodnej ambaláži, iný darček vsuňte pod mašľu detského vankúšika, alebo k obliečke pre -násťročných. S tým si už určite poradíte sami. Výplň do obliečky by mala byť vždy o pár centimetrov menšia, ale dostatočne naplnená, aby sa obliečka pekne vypla a nekrčila sa. Pri zamatovom povrchu látky z polyesterových vlákien sa toho obávať nemusíte, obliečka bude vyzerať stále upravene. Vankúš previažte stuhami a vytvorte veľkú mašľu. Vďaka kovovému drôtiku v okraji stuhy zostane plastická a dokonale natvarovaná. Pridajte ozdoby a drobný darček, a vianočný darček je hotový.

K najvrelšie prijímaným darčekom patrí v zime všetko, čo hreje. Deky, plédy aj vankúše z materiálov s vlasom potešia úplne každého.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *