4 tipy pre komfortný odpočinok

Ceduľky zo záplat
3.9.2020
Nové prikrývky na postele
12.9.2020

Pre kvalitnú regeneráciu svojho tela je potrebné niečo urobiť. Málokto z nás dokáže dodržiavať zásady zdravej výživy, má dostatok pohybu i spánku. Preto je dobré, naučiť sa aspoň odpočívať.

Jedna z vecí, ktorá vie spríjemniť život, je pamäťová pena. Do svojho súkromia ju môžete vpustiť v podobe matracov, vankúšikov a ortopedických pomôcok, ktoré si možno vziať aj na cesty. Napríklad moja kamarátka balí svojej rodine do auta na ďaleké cesty stočené krycie matrace. Celkom dobre v nich ide prečkať i noc. Výrobky z pamäťovej peny uľavujú ľuďom so zníženou pohyblivosťou a zvyšujú komfort spánku na chatách a chalupách, kde z najrôznejších dôvodov chýbajú kvalitné postele. V lete môžete matrace pokojne aj preveriť v stane. Jednoducho stoja za vyskúšanie.

Už ste sa s pamäťovou penou stretli? Spoznáte ju ľahko. Keď do nej ponoríte dlaň, chvíľu trvá, než sa povrch opäť vyrovná. Tento materiál totiž mení svoju tuhosť v závislosti na pôsobení tlaku a tepla ľudského tela. Mäkká visko-elastická pena má celý rad výhod, ale s materiálom sa musíte postupne spriateliť. Prvý kontakt s matracom vás nijako neohromí, avšak akonáhle ho zahrejete, začne povrch mäknúť a prispôsobovať sa vašim krivkám.

Pamäťová pena je umelý materiál, ale výrobky označené Bamboo Comfort sú vybavené snímateľnými poťahmi z textílie s prírodnými bambusovými vláknami. Vlákno obsahuje zložku, ktorá eliminuje vznik baktérií a odpudzuje roztoče (sú síce všade, ale pod hlavou ich mať nemusíte). Poťahy zaručujú nielen príjemný kontakt s vaším telom, ale ľahkú údržbu a pocit čistoty.

Matrac má jadro tvorené visco-elastickou pamäťovou penou s dlhou životnosťou. Pomôže vám spríjemniť pohodlný spánok doma aj pri rekreácii. Ak chcete, môžete si ho zobrať všade so sebou. Jednoducho ho zbalíte do úhľadnej role. Matrac je vybavený snímateľným poťahom s trojstranným zipsom pre ľahkú manipuláciu. KRYCÍ MATRAC Z PAMÄŤOVEJ PENY BAMBOO Comfort 90 x 190 x 4 cm.

Podhlavník je ideálny pre pohodlie na lôžku v okamihu, keď ste hore, alebo pre spáčov, ktorí majú radi vysoko pod hlavou. Klinový tvar podhlavníka udrží hornú polovicu tela vo zvýšenej polohe a uľahčuje dýchanie pri nádche, uvoľňuje stuhnuté krčné svalstvo aj obmedzuje chrápanie. V polohe posediačky vytvorí za chrbtom dokonalú oporu. Užijete si pohodlné čítanie aj sledovanie televízie priamo na lôžku. KLINOVÝ PODHLAVNÍK BAMBOO Comfort 80 x 38 cm.

Sedák ocení každý, kto má problém so vstávaním z hlbokého kresla. Mäkkým vankúšom si môžete vypodložiť zdvihnuté nohy, deti ho využijú ako zatepľovací sedací vankúš na koberec. Určite sa doma nestratí. Snímateľný poťah je prací, takže vydrží aj nejaký ten šrám. Vákuovo balený tovar je nutné nechať po rozbalení 2 hodiny na rovnej ploche, aby nasal vzduch. Potom už bude slúžiť k vašej plnej spokojnosti. ZVÝŠENÝ SEDÁK BAMBOO COMFORT 45 x 45 x 10 cm.

Relaxačný vankúš je skvelý doplnok pre skvalitnenie vášho spánku pokiaľ trpíte bolesťami krčnej chrbtice a hlavy. Obzvlášť pohodlný a mäkký vankúš sa prispôsobí tvaru vašej hlavy a krku, efektívne podporí relaxáciu stuhnutých krčných svalov. Vhodný na polohovanie, cestovanie, spánok, cvičenie, či relaxáciu. RELAXAČNÝ VANKÚŠ Z PAMÄŤOVEJ PENY 40 x 70CM. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *