Tohtoročný hit obývacích izieb

Kobercové nášľapy na schody
30.7.2019
Domáce limonády I / malinovka
7.8.2019

Váhate, čo s vašou sedacou súpravou, ktorá má už špinavé alebo roztrhané čalúnenie, prípadne sa farebne nehodí do obývacej izby? Jednoducho ju prezlečte pomocou napínacích poťahov do nového. Vďaka nim môžete premieňať interiér podľa ročných období, aktuálnych trendov alebo jednoducho len podľa nálady.

 

 

 

Premenu sedacej súpravy alebo kresla už vyskúšali stovky našich zákazníkov a na našom e-shope si môžete prečítať ich recenzie a prezrieť celú fotogaleriu zrenovovaných kúskov. Možno tam objavíte podobnú tej vašej a rozhodnete sa pre zmenu tiež. Máme pre vás hneď 5 dôvodov.

hit obyv izieb2hit obyv izieb3

PREMENA BEHOM 5 MINÚT

1

Napínacie poťahy deDoma fungujú v podstate ako druhé čalúnenie a vykúzlia zbrusu novú sedačku z vašej pôvodnej. Poťah prekryje škvrny, diery a iné nedostatky pôvodnej sedačky, ktoré sú ukryté pod ním. Dokonale sedí, takže už nemusíte rovnať večne sa zhrňujúce deky. Napínacie poťahy sú vysoko roztiahnuteľné všetkými smermi a ľahko sa prispôsobia každému typu sedacej súpravy alebo kresla. Navyše obopnú aj podrúčky a zadnú časť sedačky, takže pôsobia ako nové čalúnenie. Natiahnuť poťah je rovnako jednoduché ako obliecť si tričko. Premenu zvládnete sami behom 5 minút. Kliknite na posúvač a pohybom doprava alebo doľava si premenu vyskúšajte.

 

 

OCHRANA SEDAČKY PRED POŠKODENÍM

2

Napínacie poťahy na sedačky a kreslá si získavajú čoraz viac priaznivcov. Dokážu sedačku nielen premeniť v takmer ako novú, ale tiež ju ochrániť. Čo ocenia predovšetkým majitelia zvieracích maznáčikov alebo tiež malých detí. Ak to na vašej sedačke žije a máte pocit, že je trochu detským ihriskom alebo psím pelechom, určite vás poťahy potešia. Ochránia sedačku pred škvrnami od jedla, od pitia, pred pazúrikmi a samozrejme pred chlpmi. V prípade znečistenia ide poťah jednoducho vyzliecť a dať vyprať do práčky. Nezmestia sa do nej len väčšie typy poťahov, napríklad na rohovú sedačku, ale v každej čistiarni si s nimi poradia.

OBÝVAČKA PODĽA TRENDOV

3

Napínacie poťahy ponúkajú jednoduchú premenu interiéru. Napríklad poťahy Buklé ponúkame v 10 rôznych farbách a 9 veľkostiach. Veríme, že si vyberie naozaj každý. Zariaďte si obývaciu izbu v romantickom štýle alebo naopak v štýle hygge. V ponuke máme jednofarebné poťahy, veľmi obľúbené žíhané poťahy, nechýbajú kvetinové vzory pre romantické duše alebo moderný dizajn s 3D štruktúrou. 

LACNÉ RIEŠENIE

4

Kúpa novej sedacej súpravy býva veľkým nákladom v rodinnom rozpočte. A čo robiť, ak starú sedačku nezvládnete vysťahovať a navyše sa vám na nej tak pohodlne sedí? S poťahom môžete staršie kúsky nábytku výrazne omladiť. Je to ideálne riešenie pre sedačku, ktorá je síce stále pohodlná, ale už sa na ňu nedá moc pozerať. Napínací poťah vám príde v malom balíčku až domov a nie je potrebné riešiť, čo so starým kúskom nábytku.

NÁKUP BEZ OBÁV

5

Napínacie poťahy ponúkame na rôzne typy sedacích súprav i kresiel. Typ vyberiete jednoducho podľa piktogramov a rozmerov. A ak si nie ste istí, úplne najdôležitejším rozmerom je šírka. Poťahy sú veľmi elastické a dokážu sa prispôsobiť takmer akémukoľvek tvaru. Cez facebook nám tiež môžete poslať fotku vašej sedačky a my sa pokúsime poradiť vám čo najlepšie. Ak sa rozhodnete k nákupu, nič neriskujete. V prípade, že predsa len poťah nesadne a vy nebudete spokojní, ako vyzerá, môžete ho do 30 dní vrátiť a my vám vrátime peniaze.

 

Kompletnú ponuku poťahov si môžete prezrieť na našom e-shope.

 

1 Comments

  1. Beáta Vyrvová píše:

    Bielastické poťahy stoja za figu .Mám ich dva roky,sú celé rozťahané,gumičky povolili,je to kus handry.Sú aj veľmi nepraktické ťažké,keď ich chcem vyprášiť,musím ich dať celé dolu.Nikdy viac.Rasšej si kúpim obyčajnú deku.Je to všetko len reklama.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *