Hebká posteľná bielizeň z mikrovlákna

Domáce pot-pourri
24.10.2019
Čierny halloweensky koláč
27.10.2019

Jeseň sa prihlásila o slovo a doma začína byť prívetivo útulne. Postarajte sa o pohodlie aj vo svojej spálni.

Nemalou mierou k nemu prispeje aj novo a krásne upravená posteľ. K materiálom, ktoré sa začínajú často objavovať v našich bielizníkoch, patrí mikrovlákno. Popri tradičnej bavlne a krepových úprav bielizne zaberá hneď ďalšie miesto. Pozornosť si vyslúžilo vďaka zamatovému dotyku brúseného povrchu, ale materiál z neho zhotovený má ešte celý rad príjemných vlastností:

poznáte mikrovlákno

* mikrovlákno je mnohokrát jemnejšie, než ostatné vyrábané vlákna, na dotyk vás príjemne prekvapí
* má antialergické a antibakteriálne vlastnosti, nepáči sa roztočom
* materiál nedráždi pokožku, dokáže vo veľkej miere absorbovať vlhkosť, ale zase ju rýchlo odparí
* vyznačuje sa dobrými termoregulačnými schopnosťami - v lete príjemne chladí, v zime sa v obliečkach rýchlo zahrejete, ale udržíte si správnu telesnú teplotu
* textílie sú priedušné, vaša pokožka v nich bude prirodzene dýchať
* bielizeň z mikrovlákna vyperiete na iba 40 °C, a pri správnom zavesení ju nebude nutné žehliť
* praktické uzávery na zips uľahčujú prezliekanie lôžkovín
* mikrovlákno je odolné proti žmolkovaniu a odmení sa vám dlhou životnosťou
K úplným novinkám patria rodinné obliečky OLIVIA (na fotografii) a RACHEL, ku ktorým patria párové obliečky na vankúše, prikrývky i napínacie prestieradlá v odtieni doplňujúcom dekóry bielizne. Ako darček k súpravám obdržíte 2 jednofarebné vankúšiky veľké 40 x 40 cm. Výberom celého kompletu elegantne vyriešite nákup na celú posteľ: POSTEĽNÁ RODINNÁ SÚPRAVA OLIVIA Z MIKROVLÁKNA.
Od bielej obliečky očakávame nadýchanú štruktúru a prajeme si, aby vyzerala dlho krásne. Pokrčenie je na nej totiž vidieť viac, ako na vzorovanej bielizni. Pri mikrovlákne sa pokrčeného vzhľadu báť nemusíte. Unesie dokonca aj atraktívnosť robustného čiernobieleho vzoru. Model z kolekcie HYPNOSIS v štýle pozitív-negatív dodá vašej modernej spálni štýl v duchu posledných trendov: POSTEĽNÉ OBLIEČKY ALPIN.
Úžasná kombinácia vzorov s pruhmi a bodkami patrí k nestarnúcim evergreenom. Pri týchto modeloch väčšinou očakávame priame a výrazné farby, ale keď sa dekóry premietnu do jemných odtieňov, sú možno ešte pôsobivejšie. Spálni dodajú vkus, ale zostanú neprehliadnuteľným prvkom. Pri výbere obliečky PALOMINO, ale tiež napríklad pri modeli FANTASY a ďalších, možno využiť cenovo zvýhodnenú ponuku na 2 lôžka: POSTEĽNÉ OBLIEČKY PALOMINO.
Na záver ešte jednofarebné prevedenie mikrovlákna. Môžete dať prednosť jemnému florálnemu vzoru v levanduľovej - CLARICE, alebo v azúrovo modrej - MINTY. Opäť možno využiť zvýhodnené cenové ponuky na 2 lôžka. Ak je vaša spálňa plná farieb, posteľ v jednom odtieni bude vyzerať v priestore najlepšie: POSTEĽNÉ OBLIEČKY CLARICE.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *