Prikrývka pre upratanú izbu

Kytica s čokoládou
5.3.2020
Tri sladkosti z pekárne Clatronic + video
15.3.2020

Chcete vedieť, v čom tkvie tajomstvo upravenej spálne? Jednoducho v kvalitnej a rozmernej prikrývke na posteľ. S ňou je upratané za chvíľočku.

Za noc sa asi šesťdesiatkrát prevrátime z boka na bok; tak to je isté, že ráno nevyzerá lôžko najkrajšie. Stačí však poriadne vyvetrať a lôžkoviny starostlivo zarovnať do úložných priestorov. Ak to tak máte zariadené, viete, že je behom okamihu všetko v poriadku.

Predtým bola spálňa cez deň absolútne nevyužitým priestorom schovaným za zatvorenými dverami. V súčasnej dobe sa však čoraz častejšie stáva súčasťou každodenných aktivít napriek tomu, že je ideálne, aby táto miestnosť zostala vyčlenená len pre spánok. Odohráva sa tu mnoho z aktivít rodiny - možno sem umiestniť pohodlné kreslo pre odpočinok s knihou, telocvičňu s trenažérom aj malý pracovný kút na vybavovanie osobných záležitostí. Záleží na tom, ako je priestor veľký a členitý, ako dobre tu môžete vetrať a ľahko upratovať. V každom z týchto prípadov je potrebné pohybovať sa v miestnosti, ktorá vyzerá upravene a prívetivo a môže sem za vami ktokoľvek vojsť.

Ešte na jednu radosť treba upozorniť. Rozmerná a rovno ustlaná posteľ je bezchybným útočiskom vo chvíľach, kedy si potrebujete oddýchnuť a na chvíľu vypadnúť z rodinného rytmu. A v nie poslednom rade je to úžasné ihrisko pre vaše deti. Môžete tu stráviť veľa spoločného času nad rozohranou partiou zábavnej hry. Kúpte si kvalitnú prikrývku, ktorú neroztrhajú detské nôžky, ľahko sa perie a udržuje, a naučte sa toto miesto využívať, kedy vás napadne.

Prikrývky na posteľ, prestieradlá, barančie posteľné súpravy a ďalší tovar pre vašu útulnú spálňu nájdete na našom e-shope.

SUCHÉ TEPLO PRE BOĽAVÉ KĹBY

Deka pre upratanú spálňu
Ak ste si zamilovali naše barančekové súpravy na spanie, určite používate teplé podložky imitujúce barančie rúno, ktoré sú súčasťou trojkombinácie - obojstranná prikrývka, obliečka na vankúš a zmienená podložka (pozri kliknutie na obrázok). Cez deň stačí poodhrnúť prikrývku na lôžku a môžete blažene odpočívať. Väčšina prikrývok na posteľ má obojstrannú úpravu. Sú mäkké a príjemné, a vôbec sa nekrčia, takže nakoniec môžete vkĺznuť aj pod ne a použiť ich ako ľahkú prikrývku.

OBĽÚBENÉ TYPY PRESTIERADIEL

Deka pre upratanú spálňu 2
Prestieradlá, ktoré sa schovávajú pod prikrývkou, vydržia usporiadane vypnuté, aj keď dáte posteli s deťmi zabrať. Večer vás privíta lôžko ako zo škatuľky. Záleží len na vás, akej kvalite prestieradiel dáte prednosť. V zime to môže byť chlpatý a hrejúci mikroplyš, v túto dobu príjemné froté (na fotografii), elegantný hladký džersej alebo možno dokonca využiť aj nepriepustné prestieradlo, ktoré ochráni matrac pri raňajkách do postele či pri hraní s bábätkom. Užite si svojho domova v pokoji a v pohodlí.

UPRATANÉ ZA CHVÍĽKU

Deka pre upratanú spálňu 3
Takto príjemne môže vyzerať vaša spálňa. Obojstrannú deku na posteľ DALIA si môžete kúpiť v prevedení na jedno alebo dvojlôžko a užívajte ho aj tmavým základom dekóru hore. Bavlnený materiál s polyesterom sa nepokrčí a po vypraní rýchlo schne, takže si na posteliach zalenošte kedykoľvek vás napadne. Vyberte si na našom e-shope aj z nasledujúcich modelov:

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *