Kúpeľňa plná príjemných vecí

Domáce bazalkové pesto
30.7.2020
5x zelené bylinky v kuchyni
5.8.2020

Účelná kúpeľňa zabezpečujúca základnú osobnú hygienu by mala byť tiež plná vybavenia, ktoré je potechou pre naše oči.

Bez príjemných vecí a estetických drobností by bol tento priestor strohý a prísne účelový. Je pekné porušiť hladké plochy a určitú sterilitu prostredia praktickými prútenými košíkmi na drobnosti, farebným košom na bielizeň alebo výraznými uterákmi a mäkkými predložkami. Kúpeľňa by mala každému členovi domácnosti ponúknuť priestor s primeranou mierou pohodlia, intimity a súkromia.

Deťom sem pridajte plastový box na hračky do vane a nachystajte im osušky s obľúbenými rozprávkovými postavičkami, na chvíle oddychu v horúcom kúpeli si kúpte aromatický difuzér alebo vytvorte kútik pre kozmetiku. Každý z nás má svoje požiadavky, ktoré by mala kúpeľňa uspokojiť. Ak si vyhradíte pre seba trochu času navyše, z kúpeľne vyjdete zakaždým oddýchnutí a žiariví.

Veľa vecí z praktickej výbavy pre vašu kúpeľňu nájdete na našom e-shope.

Kúpeľňové predložky vám ponúknu teplý dotyk na inak chladivých dlaždiciach a taktiež sympatický povrch, ktorý jemne premasíruje chodidlá. Tieto špeciálne upravené textílie musia mať rýchloschnúci povrch a na rube protišmykovú úpravu zaisťujúcu vaše bezpečie. K viac ako centimetrovým žinylkovým výčnelkom sa môže dobre dostať vzduch, takže táto predložka sa dobre vysuší aj v priestore, kde je stále vlhkejší vzduch. Oplatí sa zaobstarať dve predložky, pretože ich môžete často meniť a prať a navyše si nimi zmeníte farebnosť vo svojej kúpeľni: KÚPEĽŇOVÁ PREDLOŽKA S NOPKAMI zo 100% polyesteru, veľkosť 50 × 80 cm.

Štýlový aróma difuzér s LED osvetlením vytvorí v kúpeľni príjemnú atmosféru vďaka esenciálnemu oleju, ktorý prevonia miestnosť po celú dobu vašej relaxácie. Prístroj paru nezahrieva a tak si použité esenciálne oleje zachovajú svoje blahodárne účinky. V ostatných priestoroch využite difuzér na zvlhčenie vzduchu a zároveň ako dekoratívny svietiaci prvok. Voliť možno z niekoľkých farieb, ktorými je prístroj podsvietený. Difuzér je taktiež vybavený zabudovanou kontrolkou na nízku hladinu vody. Vo chvíli, kedy voda v prístroji dochádza, prístroj sa automaticky vypne: ARÓMA DIFUZÉR S LED OSVETLENÍM, plast, objem 300 ml.

Police majú v kúpeľni svoje nezastupiteľné miesto. Zvlášť v sprche, kde potrebujete mať kozmetiku na dosah. Napríklad túto poličku zvládnete upevniť aj bez náradia a bez vŕtania do obkladu. Funguje na princípe Powerlock systému založeného na báze priľnavosti materiálov. Jednoducho odlepíte ochranný kryt na spodnej strane prísaviek, vyplníte zvyšok priestoru priloženým adhezívnym lepidlom a necháte 24 hodín schnúť. Takto pripravené prísavky majú nosnosť až 80 kg a vydržia aj trvalú záťaž. V prípade potreby policu ľahko odstránite bez toho aby po sebe zanechala stopy: CHRÓMOVANÁ POLICA POWERLOCK, 5 × 26 × 14 cm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *