Letné kabelky a obuv

Zapečené palacinky s jahodami a kokosovým krémom
16.7.2020
Ochutené maslá
23.7.2020

Letné doplnky musia byť predovšetkým praktické. Obuv i kabelky treba ľahko udržiavať, aby sme si ich mohli vziať kamkoľvek.

Je bežné, že sme každý deň v jednom kole. Zvládnuť pracovné nasadenie a popoludní byť oblečená pre chvíle oddychu, to chce trošku šikovnosti. Ak nemáte čas sa prezliecť, potom je nevyhnutné, aby vaša obuv mala najlepšie zdravotné kvality, a nevyhnutná kabelka bola predovšetkým ľahká a mala povrch, ktorý znesie napríklad aj odloženie do trávy.

Cez prázdniny sa väčšinou nechceme (ak nemusíme) nechať zviazať kvalitnými strihmi oblečenia, ku ktorým patria vysoké podpätky. Je predsa leto a potrebujeme trochu voľnosti a pohodlia. Už s prvým slniečkom rady siahneme po materiáloch, ktoré v zime nenosíme. K oblečeniu z bavlny a ľanu sa hodia tašky a kabelky výraznejších farieb a vysoké topánky možno nahradiť šľapkami na kline. Na našom e-shope ich nájdete celú radu.

Ľahučká kabelka má na povrchu jemný polyesterový materiál, na ktorého ošetrovanie vám postačí navlhčená handrička. Má veľký počet kapsičiek a hlavný priestor je rozdelený na dve samostatné priehradky, kde si možno rozdeliť veci pracovné a osobné. K benefitom patrí aj dno, ktoré je možné pomocou zipsu mierne rozšíriť. Farba bordó je natoľko univerzálna, že sa vám bude hodiť k väčšine oblečenia i obuvi: PRAKTICKÁ KABELKA CEZ RAMENO, veľkosť 35 x 24 cm.
Šľapky sú vždy synonymom pohodlia. Patrí k nim kožený zvršok a mäkký došľap, potom ich budete nosiť naozaj rada. Ošetrujte ich bezfarebným krémom na kožu, ktorý ich zmäkčí a ochráni pred vlhkosťou. Stredne vysoký remienok má vhodnú výšku na správne držanie tela, takže v nich zvládnete celý deň. Tento typ šľapiek ponúkame vo veľkostiach 36 - 41: KORKOVÉ ŠĽAPKY NA KLINE, zvršok a stielka - koža, platforma korok, podrážka guma.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *