Adventný veniec z etažéru / vianočné trendy

Teplovzdušná fritéza + video
18.11.2019
Sviatočná paštéta s tymianom
25.11.2019

Zaháľa vám doma sklenený etažér? Skôr, než sa na neho znesie vianočné pečivo v záveji vanilky, môžete si na efektné poschodové tanieriky naaranžovať čajové sviečky a veľa dekorácií.

Ani sme sa nenazdali a prvá adventná nedeľa bude tu. Síce sa jej hovorí železná, ale presvetlite si ju krehkými sklíčkami vianočných ozdôb a plamienkom prvej sviečky, ktorá začína odpočítavať čas... Na adventný veniec budete potrebovať etažér, pár vianočných gúľ a obyčajné čajové sviečky. Sviečky som celkom dobre ukotvila do aranžérskeho piesku a sklenených kamienkov, ktoré im vymedzili miesto.

ČO BUDETE POTREBOVAŤ?

Základ svietnika tvorí poschodový etažér. Je pomerne priestranný, takže zhltne celkom veľké množstvo ozdôb. Samozrejme ich môžete preložiť vetvičkami zo strieborného smreku alebo umelými dekoráciami nastriekanými bielym a strieborným sprejom. Pripravte si:

  • sklenený poschodový stojan
  • 5-6 veľkých vianočných gulí
  • krabičku drobných sklenených ozdôb v pastelových farbách
  • pohár farebných sklenených guličiek
  • pohár čírych guličiek a ľadových kryštálov
  • biely aranžérsky piesok
  • 4 čajové sviečky vo farbe dekorácií

HORNÉ POSCHODIE TVORÍ SVIETNIK

Horný tanier vyplňte aranžérskym pieskom a vtlačte doňho 4 čajové sviečky. Vyberte si buď bielu alebo niektorú pastelovú farbu. Dosť som váhala, ale oboje sú krásne. Priestor medzi sviečkami vyplňte robustnými kúskami sklenených dekorácií. Tanier zaťažujte rovnomerne, aby ste si etažér nepoškodili. Spodné poschodie doplňte dekoráciami alebo na ňom podávajte ovocie a cukrovinky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *