Napínavé premeny sedačiek

Smotanový koláč so šunkovými ružami + video
1.10.2019
Svietnik z okrasnej tekvice
10.10.2019

Ak sa chystáte pustiť do premeny obývacej izby a zistili ste, že začne od sedačky alebo kresla, máme pre vás dobrý tip. Pohodlnú a obľúbenou sedačku nemusíte vyhadzovať. Stačí jej zaobstarať nový kabátik v podobe napínacieho poťahu.

Zakaždým, keď príde radostná správa, že sa niečia stará sedačka prezliekla do nového, máme radosť. Tiež zo svojich domovov neradi vyhadzujeme obľúbené veci... Napínací poťah funguje v podstate ako nové čalúnenie. Vaša sedačka získa nový a opäť krásny vzhľad.

Ak kliknete na šípku uprostred obrázku, môžete si premenu prezrieť na vlastné oči a podobnú si užiť aj u vás doma.

 

S NAPÍNACÍMI POŤAHMI UŠETRÍTE!

Ušetríte veľa času, ktoré by vás stálo hľadanie rovnako pohodlnej sedačky.

Ušetríte peniaze za novú sedačku.

Ušetríte energiu, ktorú by vás stál odvoz starej sedačky a privezenie sedačky novej. Naše poťahy vám dorazia až domov.

sedacka_1sedacka_2

NEPOTREBUJETE NOVÚ SEDAČKU, LEN NOVÝ POŤAH

Padnúce poťahy dodajú sedačke nový šmrnc. Poťahy na sedačku predstavujú úžasnú možnosť, ako jej navrátiť stratenú krásu a neminúť za to moc. Vyrobené sú z elastického materiálu, vďaka tomu sa môžu dokonale prispôsobiť tvaru akejkoľvek sedacej súpravy a behom chvíľky ju premeniť na nepoznanie. Nič sa nikde nezhrňuje, nič neprečnieva - poťah funguje ako "druhá koža" sedačky. Vyberať môžete z viac ako 30 rôznych farieb a 15 tvarov. Napínacie poťahy sú roztiahnuteľné všetkými smermi a prispôsobia sa väčšine tvarov bežne dostupného sedacieho nábytku.

001_stara-sedacka002_M

JEDNODUCHŠIE ČISTENIE, ÚDRŽBA AJ OPRAVA V JEDNOM

Presne to ponúkajú napínacie poťahy na sedačky a kreslá. Poťah tak zakryje potrhané čalúnenia, alebo škvrny, ktoré už nejdú vyčistiť. Keď vám vybraný poťah dorazí domov, ľahko ho umiestnite na pohovku sami. Naozaj to nie je žiadna veda. Rovnako ľahko, ako idú poťahy navliecť, idú tiež zložiť a vyprať. Vašu starú sedačku premenia v zbrusu novú bez veľkej námahy. A jej údržba už tiež nebude nočnou morou. S poťahmi na nej môžete v kľude sedieť a nemať obavy z drobných nehôd. Naozaj sa potom stane srdcom obývačky a nie len vystaveným kusom nábytku, na ktorý sa boja sadnúť od domácich maznáčikov počínajúc, cez deti až po pána domu.

5-14

Prezrite si kompletnú ponuku napínacích poťahov a užite si premenu vašej sedacej súpravy v novú krásku. Premenu zvládnete sami behom pár minút.

NÁJSŤ SI POŤAH

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *