Napínacie poťahy u vás doma

Lievance s banánmi a kokosom namiesto múky
16.8.2021
Muffiny so sušenými paradajkami
23.8.2021

Premenu sedacej súpravy alebo kresla už vyskúšali stovky našich zákazníkov a vy zrejme patríte medzi nich. Na našom e-shope si môžete prečítať recenzie ostatných a prezrieť celú fotogalériu zrenovovaných kúskov. S napínacími poťahmi bude život na vašej sedačke alebo kresle jednoduchší.

Či už ste si vybrali poťahy jednofarebné alebo žíhané, ich nasadenie aj údržba je rovnaká.

Napínacie poťahy u vás domaNapínacie poťahy u vás doma

NASADENIE POŤAHOV

1

Napínacie poťahy deDoma fungujú v podstate ako druhé čalúnenie a vykúzlia úplne novú sedačku z vašej pôvodnej. Poťah prekryje škvrny, diery a iné nedostatky pôvodnej sedačky, ktorá je ukrytá pod ním. Premenu zvládnete sami behom 5 minút. Je to rovnako jednoduché ako obliecť si tričko. V prípade, že máte s ich nasadením problém, pozrite sa na naše video. Dôležité je správne nájsť zadnú časť poťahu, ktorá patrí na chrbát sedačky. K prvému nasadeniu poťahu vám určite príde vhod pomoc druhej osoby, ale časom to zvládnete sami.

FIXÁCIA POŤAHOV

2

Napínacie poťahy dokonale sedia, takže už nemusíte zarovnávať večne sa krčiace deky. Na lepšie upevnenie slúžia upevňovacie valčeky. Ak ste ich zabudli k poťahom objednať, môžete ich nahradiť akýmkoľvek iným molitanom, prípadne zmotaným uterákom alebo iným kúskom látky, ako radia naši zákazníci. Ide o to poťah zafixovať v medzere medzi sedacou a opornou časťou.

ČISTENIE POŤAHOV

3

Napínacie poťahy na sedačky a kreslá si získavajú čoraz viac priaznivcov. Dokážu sedačku nielen premeniť v takmer ako novú, ale tiež ju ochrániť. Čo ocenia predovšetkým majitelia zvieracích maznáčikov alebo tiež malých detí. Ochránia sedačku pred škvrnami od jedla, od pitia, pred pazúrikmi a samozrejme pred chlpmi. V prípade znečistenia ide poťah jednoducho vyzliecť a dať vyprať do práčky. Odporúčame jemné pranie na 30 stupňov a potom aj šetrnejší program v sušičke. Pri poťahoch s gumičkovou osnovou by teplejší program mohol spôsobiť popraskanie gumičiek. Do práčky na 8 kíl bielizne dáte aj niektoré väčšie kúsky poťahov napríklad na rohovú sedačku. Vždy ale záleží na type. Poradia si s nimi tiež v každej čistiarni alebo ich môžete vyprať v ruke a nechať vonku uschnúť. Možno takto bez problémov vyriešiť menšie škvrny. A ešte pre vás máme jeden trik. Ak budete mať poťahy dvoje, bude údržba ešte jednoduchšia.

OBÝVAČKA PODĽA TRENDOV

4

Napínacie poťahy ponúkajú jednoduchú premenu interiéru. Ak budete sledovať náš seriál o výbere farieb a ich kombináciách, ľahko si poradíte s premenou vašej obývačky. Zariaďte si obývaciu izbu v romantickom štýle alebo naopak v štýle hygge. V ponuke máme jednofarebné poťahy, veľmi obľúbené žíhané poťahy, nechýbajú kvetinové vzory pre romantické duše alebo moderný dizajn s 3D štruktúrou.

NÁKUP BEZ OBÁV

5

Napínacie poťahy ponúkame na rôzne typy sedacích súprav i kresiel. Poťahy sú veľmi elastické a dokážu sa prispôsobiť takmer akémukoľvek tvaru. V prípade, že predsa len poťah nesadne a vy nie ste s výsledkom spokojní, môžete ho do 90 dní vrátiť a my vám vrátime peniaze. Na poťahy taktiež poskytujeme 2 roky záruku.

Kompletnú ponuku poťahov si môžete prezrieť na našom e-shope.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *