Do Veľkej noci nový gauč? Vďaka poťahom a prikrývkam rýchlo a jednoducho

Pražský koláč s koňakovým krémom
2.3.2023
Karamelový retro koláč s jablkami
9.3.2023

Veľká noc sa pomaly blíži a možno aj vy v týchto dňoch premýšľate, ako to mať doma čo najkrajšie. 

Postupne vyberáte všetku sviatočnú výzdobu a pripravujete tradičné farebné dekorácie či cukrovinky, ktorými dodáte vášmu domovu veľkonočnú atmosféru s nádychom jari.

A možno ste na tom podobne ako ja, pretože máte malé deti, vnúčatá alebo domácich miláčikov, ktorí dávajú gauču a kreslám poriadne zabrať, a čo bolo vlani ešte prijateľné, to už tento rok jednoducho nie je. Na gauči pribudli stopy od čokolády a pera, ktoré sa nedajú vyprať, podrúčka je zase o niečo ošúchanejšia... Však to poznáte! Lenže čo s tým? Vyberať novú sedačku je časovo aj finančne poriadne nákladné a komu by sa chcelo čokoľvek sťahovať pred sviatkami, keď je všade toľko práce.

Máme pre vás jednoduché a rýchle riešenie: elastické poťahy alebo nekĺzavé prikrývky, vďaka ktorým vaša pohovka prekukne a bude naozaj ako nová. (A uznajte sami, že nová pohovka si zaslúži napríklad aj nový dekoračný vankúšik alebo hrejivú baránkovú deku!)

SedackaJezevcici-banner_600x300

ELASTICKÉ POŤAHY

Majú nekonečne veľa výhod: ponúkame ich v mnohých rôznych veľkostiach, od kresiel s i bez podrúčok po rohové gauče, na sedáky stoličiek aj na dekoračné vankúšiky. Dokonale priľnú ku každému kusu nábytku – a keby ste predsa len neboli spokojní, bez žmurknutia oka vrátime všetky peniaze.

Talianske krásky

Taliani sú po celom svete známi tým, že vedia vyrábať naozaj krásne veci: módu, kozmetiku, autá, jedlo aj nábytok. Taliansky dizajn je záruka kvality a to platí aj o elastických poťahoch na sedačky, kreslá a ďalší sedací nábytok od talianskeho výrobcu GA.I.CO. V ponuke je hneď niekoľko kolekcií, tu máte malú ochutnávku vzorov, ale každý z nich máme v niekoľkých farebných prevedeniach!

Španielska kvalita

Horúce želiezko v ohni naťahovacích poťahov majú aj temperamentní Španieli. Ich technológia je trochu iná ako tá talianska, takže pokiaľ zistíte, že vám jedno alebo druhé nevyhovuje, rozhodne stojí za skúšku aj druhý výrobca, v prípade španielskych poťahov sa jedná o značku Nueva Textura. Tu opäť máte pár zaujímavých vzorov, niektoré z nich máme aj v rôznych farebných variantoch, niektoré sú naozaj superstrečové, niektoré tzv. monoelastické.

50913

UPEVŇOVACÍ VALČEK

Keď budete objednávať poťahy, nezabudnite prihodiť aj upevňovacie valčeky. Najmä, ak je váš gauč veľmi členitý, oceníte možnosť udržať poťah zastrčený tam, kde chcete.

Na doladenie atmosféry

Ak už máte vyriešené nové prezlečenie vašej pohovky, možno by to chcelo ešte niečo na parádu na ňu. Čo tak dekoračné vankúšiky alebo hrejivú deku?

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *