Deky a plédy pre vaše pohodlie

Zeleninový vývar v prášku
4.11.2019
Kuracia polievka s jemnými syrovými knedličkami
12.11.2019

Ortuť teplomerov padá pod nulu a tak, ak ste ešte nevymenili letné prikrývky za teplejšie a do obývačiek a detských izieb nerozdelili pár diek k zababušeniu, urobte tak teraz...

Pri tomto tovare som každoročne nešťastná, že si nemôžem opäť zaobstarať nové. Ony totiž vydržia, a to je úplne v rozpore s tým, že ponuka výrobcov je každý rok krajšia, hrejivejšia a chlpatejšia, na čo si potrpím. Deky a prikrývky sa doma vrstviť nedajú, jednak nie je taká zima, a potom sú trochu náročnejšie na miesto. Ak však vy stojíte pred týmto príjemným nákupom, potom u nás nájdete množstvo zvádzajúcich noviniek.

ako na to

* Ak vám nie je jasný rozdiel medzi pojmami prikrývka, deka alebo pléd, pokúsim sa ich vysvetliť, ale nemyslím, že by ich výrobcovia striktne rozlišovali. Logika napovedá, že prikrývkou označujeme silnejší, výrazne hrejivý výrobok, spravidla vždy zhotovený zo zdvojeného materiálu, nezriedka z úplne odlišného. Prikrývky uložte v spálňach a pohodlne v nich zaspávajte, rovnako ako v perinách. Vytvoríte si tak príjemný prechod medzi letnými a zimnými lôžkovinami.

* Väčšina diek má klasický rozmer, ktoré majú aj lôžkoviny, teda 140-150 x 200 cm. Majú rovnako tak za úlohu vás prikryť a zahriať, ale sú zhotovené z jedného kusu materiálu, často z česaného, ​​flisového s vlasom, pričom tkanina (aj ne-tkanina, lebo materiál často tkaný nie je) môže mať lícnu aj rubovú stranu s inak rozvrhnutými farbami, napr. v štýle opak, a pod. Všimnite si, či je vaša nová deka vhodná na pranie, pretože ju budete často používať na oddych, ochranu pohovky, na popoludňajšie zdriemnutie a dokonca si ju deti vezmú v lete do záhrady na hranie. Takže už musí niečo vydržať.

* Plédy slúžia na zahalenie, k zahriatiu tela, sú taký súkromný kúsok textilu, do ktorého sa zamotáte, keď potrebujete zahriať a odpočinúť si. Môžu mať veľa rozmerov (určite patria aj k často používaným kúskom odevu z vášho šatníka), môžu byť veľmi kvalitné, často s vysokým podielom vlny a väčšinou sú tkané. Najúžasnejšie vyfarbenie ponúkajú tradičné kocky a pruhy, vzory kohútích stôp, rybie kosti i tartanové vzory.

BARANČEK V ROMANTICKEJ SPÁLNI

51524_z1
Väčšina tenších obojstranných prikrývok a diek má klasický rozmer, ktorý majú aj lôžkoviny, teda 140 x 200 cm. Majú za úlohu vás prikryť a aj zahriať. Siahnite po nich vždy, keď sa ochladí. V málo vykúrenej spálni sa jedna vrstva navyše určite hodí. Barančeková súprava ROSE z mikrovlákna dokonale zahreje aj tých najväčších zimomrivcov. Je jemná a veľmi hebká na dotyk. Vďaka hrejivým mikrovláknam, dokonale imitujúcim pravú barančiu kožu, perfektne izoluje teplo a ihneď zahreje. Barančeková súprava má všetky prednosti moderných materiálov - je antialergická, nedržia sa v nej roztoče a ľahko ju vyperiete.

TRADIČNÝ PLÉD PRE ELEGANTNÚ OBÝVAČKU

55165_detail-nepal-24-eshop
Väčšina tkaných materiálov využíva k ukončeniu okrajov strapce vychádzajúce z osnovy. Je to nielen ozdobný prvok, ale aj ukážka kvalitnej priadze, z ktorej je pléd zhotovený. Moderný pletený pléd so strapcami môžete využiť ako dekoráciu na vaše kreslo, pohovku alebo posteľ, zároveň vás zahreje pri čítaní, sledovaní televízie či posedení s pohárom, ale dobre poslúži aj ako módny doplnok, ktorý dotvorí váš outfit. Moderné technológie a kvalitný materiál zaručia stálosť farby aj pri opakovanom praní. Príjemný materiál tvorí zo 70% bavlna, zatiaľ čo zostávajúci podiel polyesteru sa postará o menšie pokrčenie povrchu a o predĺženie životnosti materiálu.

HEBKÁ NÁRUČ DO DETSKEJ IZBY

Deky a plédy pre vaše pohodlie 4
Ak vaše deti nerady zaspávajú, kúpte im maznavé barančekové súpravy CLOUDY. Mäkučký povrch im bude príjemný, rovnako ako kožúšok obľúbených hračiek. Lososovú a bielu kombináciu obláčikov a hviezd nahrádza v chlapčenskom prevedení modrá, zatiaľ čo spodná strana prikrývky a obliečky na vankúšik je zo smotanového hrejivého barančeka. Materiál po vypraní rýchlo schne, takže je zase čoskoro v prevádzke. Pre dokonalú údržbu je dobré používať antistatickú aviváž SLEEP WELL (tiež kúpite v našom e-shope).

K VEČERNÉMU LEŇOŠENIU

54842_img_3505_eshop_z1
Deka POLKA je presne to, čo potrebujete večer na zahriatie. Obojstranný povrch tvorený mikrovláknom je príjemný na dotyk. Materiál sa ľahko udržiava, postačí deku vyprať na 30 °C a voľne usušiť. Povrch nepúšťa vlákna a je tak vhodný aj pre alergikov. S jednofarebnými tónmi sa v interiéri ľahko pracuje. Bodky sú vytvorené špeciálnou metódou laserového 3D rezania. Zababušte sa do nej vo chvíľach relaxácie pri sledovaní televízneho programu, pri čítaní obľúbenej knihy alebo si v nej len tak leňošte a odpočívajte.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *