Antibakteriálne poťahy

Januárový lampáš / recyklácia
9.1.2021
Organizér na šperky a magnetické náramky
15.1.2021

Všetko, čo sa točí okolo zdravia, je v súčasnej dobe významnou témou. Zdravé životné prostredie v našich domovoch majú na srdci i výrobcovia.

Domácnosť nemožno dezinfikovať od rána do večera a ani by to nebolo správne; ale tam, kde možno dosiahnuť lepšie výsledky údržby sanity, podláh, bytového textilu a pod., stojí zato informovať sa o nových možnostiach. Tým skôr, že potreba udržiavať tieto povrchy v čistote, je každodennou nutnosťou. Ak zostaneme chvíľu pri bytových textíliach s novinkou na ochranu čalúneného nábytku prišli talianski výrobcovia, ktorí vybavili bielastický poťahy antimikrobiálnou hygienickou funkciou Sanitized. Podarilo sa im nielen predĺžiť životnosť textilného mikrovlákna, ale jeho ochrana dokáže zabrániť výskytu baktérií a iných mikroorganizmov, ktoré sa normálne na povrchu tkaniny nachádzajú. Poťahy sa menej špinia a špeciálna impregnácia zostáva v materiály aktívna i pri opakovanom praní. Na dotyk však mikrovlákno zostáva mäkké a poddajné, podobne ako ho poznáte napríklad z hebkej posteľnej bielizne.

Kolekcia Sanitized má výraznú štruktúru vďaka ktorej sa materiál dokáže roztiahnuť všetkými smermi tak, aby vyhovoval základným tvarom pohoviek i kresiel. Ponúkame ju v štyroch jednofarebných variantoch a spoločne s ostatnými bytovými doplnkami ju nájdete s detailmi a informáciami na našom e-shope.

Ak nemáte skúsenosť s oblečením kresla alebo pohovky do nového, postupujte podľa návodu a vyobrazenia na e-shope. Ide to celkom jednoducho. Aby tkanina zostala dokonale upevnená na mieste, je vhodné prikúpiť molitanové upevňovacie valčeky, ktoré utesnia prebytočný materiál v hĺbke medzi operadlami a sedákom. Potom už môžu nahor aj neposedné deti a domáce zvieratká. Akonáhle je treba poťahy vyprať, vložte ich do práčky nastavenej na 30 °C. Poťahy s antibakteriálnou úpravou dodávame v úprave pre kreslo, dvoj a trojsedačky: ANTIBAKTERIÁLNE POŤAHY SANITIZED, petrolejový odtieň.

Napriek tomu, že farbou roku 2020 je podľa spoločnosti Pantone modrá, medzi spotrebiteľmi, ale aj dizajnérmi, stále vedú žlté a červenkasté odtiene, ktoré sa však na tohtoročnom veľtrhu Heimtextil často vyskytovali v susedstve modrých kombinácií. S priamymi farbami jednoducho susedí čierna vytvárajúca kontrast obľúbený v mestskom štýle. S výberom doplnkov si poradíte ľahko, pretože patria do sféry výrobkov s osobným užívaním: ANTIBAKTERIÁLNE POŤAHY SANITIZED v horčicovom odtieni, pre kreslo, dvoj i trojsedačku.

Ukážkou toho, ako výrazne sa podieľa farba na premene výrobku, je tento antibakteriálny poťah. Kreslo, na ktorom cítite dotyky prírodných farieb a tradičných vzorov, prezlečiete behom okamihu do púdrového odtieňa a dáte mu úplne novú rolu. Vznikne solitér v doplňujúcej farbe, ktorý by ste si napríklad ako dominantný nevybrali. Vďaka novým poťahom si takto môžete zladiť aj nesúrodé čalúnenie sedačky a kresielka, ktoré ste doteraz mali: ANTIBAKTERIÁLNY POŤAH SANITIZED na kreslo, odtieň taupe, š. 60 -110 cm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *