blog

26.2.2023

Ako zútulniť aj malú predsieň

Predsieň, to je v mnohých bytoch aj domoch začarované miesto, v ktorom sa hromadí veľa vecí. Často sú maličké, tmavé a napriek tomu, že sú prvou miestnosťou, do ktorej vstúpite, len pramálo útulné. Poďte s nami skúsiť aj tú najmenšiu predsieň premeniť na miesto, kde sa budete cítiť dobre!
22.2.2023

Tekvicové škoricové šišky

Vyprážané šišky vás vrátia do mladosti. Na rozdiel od prípravy šišiek nebudete zápoliť s náplňou, pretože si ju bohato navŕšite hore. Sú špikované škoricou a s tekvicovým pyré k sebe skvele pasujú.
16.2.2023

Zimný aranžmán pod poklop

Pri vytváraní kvetinových aranžmánov využite drobné prírodniny, ktoré naštartujú vašu fantáziu. Svoj výtvor ochráňte originálnym či improvizovaným skleneným poklopom.
13.2.2023

Fašiangový vývar z údeného kolena so syrovými taštičkami

Fašiangové hody vrcholia túto nedeľu. Aj keď ich budeme tráviť doma za pecou, ​​je čas pripraviť výdatné a dobré menu.
11.2.2023

Chilli guláš z papiňáku

Akonáhle dôjde v kuchyni na použitie tlakového hrnca, je jasné, že príprava pokrmu bude rýchla a jednoduchá.
10.2.2023

Prestieranie k Valentínovi + efektné skladanie obrúskov

Príbory patria k nenahraditeľným nástrojom. Bez nich by sme sa nenajedli a nášmu stolu by chýbal všetok glanc. Len si spomeňte, koľko typov príborov vám prešlo za život rukami. Ako sa niektoré zle držali, iné boli ťažké a neforemné alebo mali nepríjemný povrch. Pekné príbory, ktoré sa v ruke dobre držia, si totiž doma rozmaznávame. Veď ich cesta na súčasný stôl bola pekne tŕnistá.
2.2.2023

Čierny princ – alebo využite suroviny z vianočného pečenia IV

Sneh z bielkov patrí v sladkej kuchyni ku kúzelníkom. Vďaka nemu vzniknú nadýchané nákypy i famózne cukrovinky. Bielky vždy spotrebujete bezo zvyšku. 
28.1.2023

Pastiersky koláč

Pre lahodný mäsový koláč, ktorý naservírujete na stôl komplet so zemiakovou kašou, potrebujete šikovný pekáč. K elegantným variantom patrí borosilikátové sklo.