Darčeky podľa horoskopu – Býk

Kytice na pokračovanie
4.5.2022
Nedeľná sekaná s mandľami
10.5.2022

21.4. – 21. 5.

Zakaždým, keď si lámem hlavu, čo kúpiť pekného k sviatku, narodeninám a oslavám najrôznejšieho druhu, predstavím si svojho milého oslávenca, čo celý deň robí a čím sa zaoberá vo voľnom čase. To je jednoduché. Ale taktiež občas kupujem darčeky pre niekoho, koho úplne skrz naskrz nepoznám. Potom mám jedinú fintu – potrebujem vedieť v akom astrálnom znamení sa narodil…

Nemôžem sa pýšiť znalosťou ľudských pováh. Ale všeličo som už v živote okukala. Tu sú moje postrehy o Býkoch.


 

Býci patria k mojim priateľom. A musím povedať, že mnohí klamú telom. Väčšinou očakávate silnú telesnú konštitúciu, ale môžete naraziť aj na celkom krehké bytosti. Nedajte sa však zmiasť, ich životná sila sa vždy vyderie na povrch. Býci sú úsporní v jednaní, toľko toho nenahovoria a radšej počúvajú. Pôsobia pokojne, pohybujú sa pomaly a rozvážne a nekonajú unáhlene. Ale pozor, býka nesmiete dráždiť. Nechová sa síce impulzívne a dokáže dlho znášať útoky z druhej strany, ale raz pohár pretečie. Potom sa majte na pozore.

Býk zvláštnym spôsobom priťahuje ostatných. Je spokojnejší, keď vás môže pozvať do svojho teritória, než ak musí za vami do terénu. Na druhej strane miluje prírodu, v ktorej sa cíti najlepšie. Rád sa hýbe a cvičí, aj keď nie pre pohyb samotný, ale pre tú chvíľu je na vzduchu a cíti svoju silu. Inak je to tvor domáci a jeho oddanosť rodine snáď nepozná medzí. Mať vedľa seba Býka býva do života veľmi dobré.

1. Doma má rád útulné a estetické prostredie. Býk je však praktický a nepotrebuje mnoho zbytočností. Zázemiu pohodlného kresla alebo gauča však neodolá. Kúpte mu napríklad nové poťahyna pohovku. Určite bude nadšený. Dajte si načas s výberom vzoru. Veľa Býkov miluje starožitnosti, takže nový dekor môže byť aj v zámockom štýle.

2. Býk si rád pochutí na dobrom jedle. Nemusí mať na stole kopu dekorácií, ale pekným jedálenským servisomladiacim s okolím rozhodne nepohrdne.

3. S dobrým jedlom súvisí varenie. Býva doménou mužov, ktorí sa s chuťou postavia ku grilu a k poriadnym kusom steakov, ktoré vášnivo radi konzumujú. Kúpte im vtipnú zásteru a chňapku.

4. Ľudia narodení v znamení Býka majú často problémy s chrbticou a s chrbtom všeobecne. Zaobstarajte im magnetický bedrový pás, ktorý príjemne prehreje citlivú oblasť bedrovej chrbtice. Rovnako neuškodí pomyslieť na kvalitnú voľnočasovú obuv, ktorá dokáže uľaviť telu po celý deň.

5. Býci majú radi pohodlie a zázemie domova a netaja sa občasným leňošením. V súvislosti so spomínanými zdravotnými problémami im môžete spríjemniť odpočinok v ich obľúbenom kresle. Peknou pozornosťou je hrejivý barančekový vankúš z mikroplyšupod ubolený chrbát.

6. Pozorovanie prírody a pobyt v nej je pre Býka nutnosťou. Mnohí obývajú dom so záhradou, v ktorej priložia ruku k dielu. K výnimočným darčekom môže patriť napríklad záhradné kŕmidlopre vtáky. Romantickému Býkovi urobíte nesmiernu radosť.

7. Býk dokáže byť aj trošku márnivý a ocení elegantné darčeky. Všeobecne si potrpí na striebroa zlato. Pokiaľ svojho Býka milujete, čas od času nehľaďte na cenu.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *