Darčeky podľa horoskopu – Rak

Smotanová malinová torta
6.7.2022
Chlebové buchty so zemiakmi a rozmarínom
13.7.2022

22.6. – 23. 7.

Zakaždým, keď si lámem hlavu, čo kúpiť pekného k sviatku, narodeninám a oslavám najrôznejšieho druhu, predstavím si svojho milého oslávenca, čo celý deň robí a čím sa zaoberá vo voľnom čase. To je jednoduché. Ale taktiež občas kupujem darčeky pre niekoho, koho úplne skrz naskrz nepoznám. Potom mám jedinú fintu – potrebujem vedieť v akom astrálnom znamení sa narodil…

Nemôžem sa pýšiť znalosťou ľudských pováh. Ale všeličo som už v živote okukala. Tu sú moje postrehy o Rakoch.


 

Raci sú citlivé duše. Sú emotívni a romantickí, milujú strieborný svit mesiaca a ich nálady sa premieňajú v súlade s ním. Ak majú na to, milujú prepych a nezriekajú sa ani slávy, pokiaľ im vstúpia do cesty. Dokážu byť melancholickí, zúfalí aj smutní a v tej chvíli hľadajú samotu. Nechajte ich v pokoji, nie ste ich nepriateľom, len sa cítia niečím sklamaní. Potešte ich maličkosťou a počkajte, až sa zase začnú usmievať. Ich nálady majú tisíce podôb a prelínajú sa tak ako ich život na súši a vo vode. Rakom sa ochotne a radi zveríte, ale sami vám nepovedia nič zo svojho súkromia. Svoj domov však milujú nadovšetko, pretože pre nich znamená bezpečie. Kedykoľvek sa to hodí, chváľte ich domácnosť a zakaždým niečo pekné prineste. Raci radi hromadia zásoby na horšie časy, takže môžete prísť aj s niečím pod zub, čo ide odložiť do špajze. Jedlo pre nich znamená istotu a tak nikdy nič nevyhadzujú. S tým súvisí aj to, že Raci neradi míňajú. Kupovať darčeky Rakom sa zdá byť viac ako jednoduché…

1. Rak má rád peniaze. Vie sa s nimi rozdeliť, ale až keď má svoje isté. Nad peniazmi má rád kontrolu, tak mu kúpte peknú peňaženku.

2. Rodina je pre Rakov najdôležitejšia na svete. Sú starostlivými rodičmi a milujú svoje deti. Ak chcete, kúpte im nejaký rodinný darček, napríklad hojdačku do záhrady, okolo ktorej budú všetci pohromade.

3. Raci sa skvele oháňajú pri platni. Môžete ich obdarovať nielen kulinárskymi špecialitami, ale aj novým riadom. Rovnako technické vymoženosti im nie sú cudzie. Určite nepohrdnú napríklad vertikálnym multigrilom.

4. Mať plnú špajzu, to je pre Raka nutnosťou. Trefou do čierneho pre neho bude napríklad sušička ovocia. Zásoby na zimu môže ukladať do pekných dóz. Samostatnou kapitolou je zaváranie. Táto vášeň je takmer ich poznávacím znamením.

5. Raci sú tiež zdatní záhradkári. Milujú každý centimeter svojho domáceho územia. Vlastnia šikovné ruky a kvety im pod rukami prekvitajú. Vedia ich zaplietať do vencov a krásne aranžovať. Venujte im čokoľvek, čo môžu pri svojej práci zúročiť.

6. Raci pochopiteľne milujú vodu a radi k nej jazdia. Pozrite sa, či nepotrebujú nové plážové lehátko. Úctu k histórii Rak pretavil do lásky k starožitnostiam. Môžete ho obdarovať nádherným šperkom alebo krásne voňavou sviečkou. Hlavne, že romanticky zažiari vo svetle Luny.

7. Rakovi dajte čokoľvek z lásky. Maličkosť, romantickú drobnosť, ktorá mu vždy pripomenie, že ste blízko, keď mu nie je do skoku. Oplatí sa vám priateľstvom a venuje vám svoju láskavú starostlivosť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *