Chladné dni žiadajú teplé oblečenie

Exotický pečený čaj
31.12.2022
Trojkráľový koláč
6.1.2023

Tohtoročná zima už nie je plná otáznikov a my prechádzky a pobyt vonku nemusíme vynechávať.

Na severe našej zemegule sa hovorí: „Neexistuje zlá zima, existuje iba zlé oblečenie“. Čo nám napovedá, že nemáme byť za pecou, ​​máme sa otužovať, ale - poriadne sa obliekať. Pohyb na čerstvom vzduchu je dôležitý, užime si šport a radostný pocit, že už môžeme tento rok kamkoľvek. 

Správne zimné ošatenie sa skladá z niekoľkých vrstiev. Zahrejú nás oveľa viac, než jeden teplý sveter na tele. Nohy a hlava v teple, sa rozumie samo sebou. K dispozícii sú zaujímavo tvarované čiapky, takže si vyberie každý podľa svojho vkusu. Proti námraze na chodníkoch a na snehu pomôžu protišmykové návleky, telo zahrejú flízové ​​materiály dobre izolujúce teplo, nohy potrebujú nepremokavú obuv. Nechoďte von bez rukavíc a šálov, pretože aj malé prechladnutie vás pri predstave vážneho ochorenia poriadne rozhodí. Skrátka, opatrnosti nie je nikdy dosť.

Keď vyjdete za mesto a zaobídete snehom poprášené pole alebo si nájdete zapadnutý kútik v parku, kde môžete v pokoji postáť a vypiť si horúci čaj z prinesenej termosky, aspoň trochu si vynahradíte stretnutie v kaviarni. Dobre sa k tomu oblečte a stretnite sa s tým, s kým si máte čo rozprávať. Chce to teplé topánky a horúci kelímok s viečkom do dlaní. Samozrejme s niečím ukrutne dobrým...


Ľahké dámske zimné topánky s kožúškom majú všetko, čo očakávate od teplého zimného obutia. Vnútorný kožúšok z umelého baránka je vyčesaný do veľmi jemného vlasu, dosahujúceho k vonkajšej strany topánok, kde obopína členky. Zapínanie v oblasti priehlavku tvorí zips uľahčujúci pohodlné obúvanie. Podrážka s výraznou vzorkou zmenšuje riziko pošmyknutia na namrznutom chodníku, takže sa môžete smelo vydať do terénu: DÁMSKE ZIMNÉ TOPÁNKY S BARÁNKOM, veľ. 37-41.
Prešívaná bekovka, klobúčik z angory a slušivá čiapka s aranžovaným navoľnením patria zakaždým k inému typu outfitu. Zatiaľ čo bekovku oblečiete k bunde, úzkym džínsom a zimným teniskám, mäkký klobúk pristane módnemu rozvoľnenému prešívanému kabátu, a čiapku oblečte najlepšie k hladkému vlnenému plášťu s viazačkou v páse. V každom prípade záleží na tom, v čom sa cítite dobre. Ak viete čiapky nosiť, viete, že pristanú každej žene v každom veku: PREŠÍVANÁ BEKOVKA v 3 odtieňoch / TEPLÁ ČIAPKA Z VLNY MERINO v 3 odtieňoch / CHLPATÝ KLOBÚK S ANGOROU.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *