Darčeky podľa horoskopu – Lev

Domáca vlasová kozmetika
30.7.2022
5x mini nábytok s maxi dôležitosťou
6.8.2022

24.7. – 23. 8.

Zakaždým, keď si lámem hlavu, čo kúpiť pekného k sviatku, narodeninám a oslavám najrôznejšieho druhu, predstavím si svojho milého oslávenca, čo celý deň robí a čím sa zaoberá vo voľnom čase. To je jednoduché. Ale taktiež občas kupujem darčeky pre niekoho, koho úplne skrz naskrz nepoznám. Potom mám jedinú fintu – potrebujem vedieť v akom astrálnom znamení sa narodil…

Nemôžem sa pýšiť znalosťou ľudských pováh. Ale všeličo som už v živote okukala. Tu sú moje postrehy o Levoch.


Keď vojde do miestnosti človek, napríklad malý vzrastom, a pre túto chvíľu sa nesnaží na seba upútať pozornosť, napriek tomu si ju okamžite získa. Pýtate sa, ako je to možné? Práve ste sa stretli s Levom či Levicou. Počas okamihu si ich spoločnosť všimne. Pritom Levy zbytočne negestikulujú, ani nehovoria (v podstate im je najlepšie v kaviarni alebo na ležadle, samozrejme s patričnými službami okolo), ale narodili sa ako extroverti. Ak je Lev doma a sám, rozhodne sa nenudí. Nemá to rád, tak si radšej nájde nejakú príjemnú činnosť. A ak Lev vo vašej prítomnosti zívne, potom ho radšej nejako zabavte, inak u neho body nezískate. V každom prípade mu aspoň zalichoťte, počuje to veľmi rád. Až mu pôjdete kúpiť darček, potom môže byť ľahko okázalý, zábavný alebo drahý. Lev v západe večerného slnka najradšej žiari zlatými odleskami.

1. Zrodení v znamení Leva sú napospol inteligentní, bystrí a otvorení. Konajú priamo a väčšinou vám oznámia to, čo majú na srdci. Nedávajte im komplikované darčeky, ktoré si musia zostaviť alebo zložito rozbaliť. Chcú byť oslnení i oslavovaní a nad darčekom sa dokážu radovať. Pokojne to môže byť aj sklenená súprava na whisky. S potešením si s vami vychutnajú prípitok.

2. Lev je obratným hostiteľom a svojej funkcie sa zhostí veľmi rád. Organizuje večierky aj priateľské stretnutia a dokáže zahrnúť spoločnosť vybranými lahôdkami. Pokojne mu tiež nejaké prineste, určite rád ochutná. Môžete ich priamo naservírovať na elegantných miskách v košíku.

3. Levice aj Levy neradi žijú osamotene, bez partnerov. Lepšie je im v páre, aj keď cestou za svojim šťastím dosť často zasiahnu do iných manželstiev. Pretože bez lásky byť nemôžu, vítaným darčekom pre nich budú luxusné obliečkydo spálne.

4. Ženy aj muži sú skvelými organizátormi. Nečakajú na pomoc a sú iniciatívni. Tiež svoju domácnosť prispôsobia režimu, ktorý vyhovuje len im. Ostatní sa skrátka prispôsobia. Na poriadok dohliadajú a ich brloh býva upravený. Je pravda, že upratovanie pokojne zveria ostatným členom. Avšak Levice majú rady pekné veci, tak im kúpte niečo zaujímavé do kuchyne. Napríklad smoothie maker. Nie je nad to, keď príprava lahôdok zase nedá tak veľa práce. Levom, ktorí radi varia, kúpte napríklad špeciálnu panvicu na paellu.

5. Levy sú parádnici a radi sa nákladne obliekajú. Dávajú prednosť elegantnej móde a milujú doplnky. Takže nič nepokazíte peknou šálkou, rukavicami, alebo zaujímavými hodinkami.

6. Nezabudnite prísť s veľkou kyticou. S jedným kvietkom veľmi nepochodíte, kvetmi nepohrdnú totiž ani muži. A pokiaľ idete len na malú susedskú návštevu, vezmite so sebou aspoň rozkvitnutý kvetináč alebo kvetinový aranžmán.

7. Levíčkom našťastie slúži zdravie, aj keď sa občas prihlásia bolesti v krku, chrbát, dokonca aj staršie zranenie končatín. Pokiaľ Levovi niečo chýba, s chuťou sa ponorí do perín a nechá sa obskakovať. Poponáhľajte sa za ním s táckouplnou chutného jedla. Nebojte sa, že to tak zostane. Akonáhle bude mať váš náprotivok pocit, že sa ocitol v pozícii slabého, okamžite vyskočí. Život s Levom býva zábavný a žiadúci.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *