5x mini nábytok s maxi dôležitosťou

Darčeky podľa horoskopu – Lev
3.8.2022
Nepečená torta Míša opisuje od nanukov
10.8.2022

Odkladacie a úložné miesta sú v domácnosti nenahraditeľnými pomocníkmi. Ak nie sú po ruke, veľa drobností prekáža a stráca sa z dohľadu.

Za všetky príklady jeden - úloha nočného stolčeka. Aj keby bol najmenší, musí byť v dosahu vášho lôžka. Inak knižka, okuliare alebo pohár a lieky skončia na podlahe. Odkladacie miesta sú nezastupiteľné. Ak si nemáte v kúpeľni kam položiť kefku na zuby, budete sa cítiť nepohodlne. Je najvyšší čas niečo vymyslieť.

Často potrebujeme využiť každý centimeter miesta; už len preto, že výsledok vyzerá lepšie. Od toho sú tu doplnkové kúsky nábytku, ktoré je možné po uplynutí ich misie opäť zložiť do krabice. Výrobcovia využívajú kovové konštrukcie, plast a recyklované materiály, ktoré vás síce neprežijú (ako sa hovorilo o poctivo vyrobeného nábytku), ale svoju službu spravia. Záleží na vás, ako pekne ich začleníte do svojho priestoru. Všetky nasledujúce výrobky nájdete na našom e-shope (informácie tiež preklikom obrázkov).


Stolík s priehradkou na tlačoviny pohodlne prehltne aj košík s pletením, detské hračky alebo šál k televízii. Aj keď je malý a krehký, bude verným spoločníkom vášho každodenného odpočinku. Stolík je zhotovený z recyklovaného materiálu a zložíte ho ako stavebnicu: ODKLADACÍ STOLÍK S PRIEHRADKOU, 41 x 38 x 25,5 cm.

Kovový stojan na šaty bude nenápadným druhom vašich predsiení i spální. Odložíte naň sezónne oblečenie, aj odevy, ktoré práve nosíte. Práve tak si ho vezmite k ruke pri žehlení. Zaveste si naň oblečenie, než ho zložíte do skrine. A ak šijete, presne viete, kam mierim - odkladací štender na módne novinky vám určite nesmie chýbať: KOVOVÝ STOJAN FYN v čiernej a bielej, lakovaná oceľ, nosnosť 10 kg.

Plastový úložný box na topánky je vedľa plejády botníkov ďalším pomocníkom pri riešení provizórnych priestorov. Ak ste sa práve nasťahovali alebo využívate podnájom, viete, že časom si zaobstaráte iný nábytok; ale situáciu tu treba riešiť okamžite. Na doterajšie bývanie vám skladobný box perfektne poslúži: PLASTOVÝ ÚLOŽNÝ BOX, 4 veľkosti.

Výškovo nastaviteľnú policu so 4 nerezovými drôtenými poličkami využijete v sprchovom kúte aj pri vani. Pomocou teleskopickej tyče je možné nastaviť ľubovoľnú výšku, perforované police nezadržiavajú vodu a jednoduchá inštalácia je zabezpečená pomocou upevnenia medzi podlahu a strop: TELESKOPICKÁ ROHOVÁ POLICA DO KÚPEĽNE, kov, š. 20 cm x v. 56-275 cm.

Doplnkové konštrukcie nábytku počítajú s tým, že ich doslova vtlačíte tam, kde je treba. Napríklad úzky priestor medzi kuchynským nábytkom je doma len pre zlosť. Nevyužité miesto zabývajte pojazdnou policou, ktorá pojme celkom slušnú dávku drobností, ktoré tu potrebujete mať po ruke - čistiace prostriedky, potraviny, zaváraniny alebo dobroty pre vašich štvornohých priateľov. Zasúvacia polica môže podobne fungovať aj v kúpeľni vedľa práčky či na toalete: TROJPOSCHODOVÁ POJAZDNÁ POLICA, plast, 72 x 12,5 x 54 cm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *