Medvedík z uterákov + video

Hruškový med s rozmarínom
14.5.2020
Domáci jogurt plný života
24.5.2020

Dobrých nápadov, čo dať komu ako darček, nie je nikdy dosť. Príležitostí k obdarovaniu je neúrekom a najlepšie je darovať také veci, ktoré sa počas kratšieho času spotrebujú alebo opotrebujú. Vždy sa trafíte!

Napríklad také uteráky. Tu a tam ich musí doplniť každý z nás, dôvodom môže byť aj zladenie textílií s novým zariadením a pod. V žiadnom prípade uteráky nepatria k zanedbateľným darčekom. Ak vyberiete dobrú kvalitu, a k tomu vystihne správne farby interiéru, darčekom stopercentne potešíte. Každý má rád občas zmenu a je príjemné mať nové, pekné veci.

Ak venujete uteráky s nejakým vtipným nápadom, bude to bonus navyše. Naučte sa napríklad zložiť uterákového medvedíka. Tento nápad ma úplne okúzlil, tak som sa o neho pokúsila tiež. Kúpte sadu uterákov a z jedného zmotajte medveďa. Zabaľte všetko dohromady, pridajte mydlá a kozmetiku - a máte darček ako hrom! Ja som jeden jemný uterák zakomponovala do ozdobenej krabice s darčekom pre kamarátov, ktorí čakajú bábätko. Zmotať uterák sa naučíte za chvíľočku. Ako na medveďa, uvidíte na nasledujúcom videu…

ČO BUDETE POTREBOVAŤ

Myslím, že je všetko zrejmé. Len dovysvetlím, že k východiskovej pozícii skladania je nutné uterák skrátiť prehnutím asi o 1/3 dĺžky. Z tejto silnejšej časti uteráka vzniknú nohy. Na vytvarovanie medvedíka si pripravte 3 tenké gumičky, ktoré sa vo froté celkom stratia a potom čokoľvek na zdobenie. Na veľkosti uteráka nezáleží. Z malého bude jednoducho malý medvedík. Dokonca sa mi podarilo spracovať veľký uterák s vytkanou bordúrou, ktorá materiál dosť spevňuje. Medveď ale tým pádom dostal vyšívanú košieľku. So zdobením sa môžete celkom vyblázniť. Zaviažte napríklad mašličky okolo oboch uší, pod hlavičku vyrobte podbradník s venovaním, pokojne naznačte aj noštek alebo oči.

Darčekovú škatuľu som vystlala čipkou a dozdobila som veko. Pridajte drobné darčeky a je to! Užite si trochu zábavy.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *