Pekné nohy do letných črievičiek

Darčeky podľa horoskopu – Blíženci
4.6.2022
Ovocie v rume s miskou z melóna
11.6.2022

Ak sa chcete rozmaznávať a starať o svoje telo, je tu predovšetkým príroda, ktorá vám ponúkne všetko, čo pre dokonalú starostlivosť potrebujete. 

Okrem toho vždy siahnite po efektívnych pomocníkoch patriacich do povinnej výbavy každej pohodlnej kúpeľne. Patria k nim príjemné uteráky a osušky, krémy, prírodné soli, bylinkové kúpele. Venujme sa chvíľku nohám, ktoré okrem častého odpočinku potrebujú aj pravidelnú starostlivosť, aby boli krásne a zdravé.

Tu sú tri pravidlá, s ktorými sa vaše nohy čoskoro dostanú do kondície:

1. Raz za tri týždne si urobte chvíľu len sami pre seba. Pripravte svojim nôžkam bylinkový kúpeľ s konkrétnym účinkom, ktorý vám bude príjemný. Najprv zvolené bylinky vhoďte do hrnca, sparte ich ako keď pripravujete čaj a potom scedený výluh pridajte do pripraveného lavóra:

  • Ak je vám chladno, použite zázvorový výluh a pridajte pár kvapiek eukalyptového oleja. Zázvor výborne stimuluje krvný obeh.
  • Ak ste celý deň stáli na nohách, uľaví im veľká hrsť medovky. Zužitkujete tak napríklad aj bylinku, ktorá vám v kuchyni vädne a do jedla ju už nedáte. Medovka upokojuje svalové napätie a dokáže uľaviť od bolesti aj po športových výkonoch.
  • Aromatická levanduľa pôsobí antisepticky, pokožku zjemní a vyživí. Predovšetkým vám dopraje chvíľu príjemného relaxu.

2. Nahriate nohy osušte a pemzou jemne odstráňte zhrubnutú kožu na plôškach chodidiel a na pätách. Ak to robíte pravidelne, koža zostane ihneď jemná. Pokiaľ dáte prednosť elektrickému prístroju s brúsnymi valčekmi, je jednoduchšie obrúsiť suchú kožu a až potom vykonať kúpeľ a následné ošetrenie. Nakoniec ostrihajte nechty a vykonajte celkovú pedikúru.

3. Nohy výdatne nakrémujte a ošetrite najlepšie na noc. Pripravte si jemné bavlnené ponožky, ktoré vás nezvierajú. Použite špeciálny výživný krém určený na nohy, prípadne sa opäť obráťte o pomoc k prírode – do kože aj do nechtov vmasírujte väčšie množstvo kokosového oleja. Nádherne vonia a vaše nechty dokonca ošetrí aj proti bežným plesniam. Nakoniec si navlečte ponožky a dobre sa vyspite. Táto opakovaná kúra dá vaše chodidlá čoskoro do poriadku.

MANI-PEDI, ELEKTRICKÁ MANIKÚRA

MANIUKURA3
Elegantná manikúra Mani-Pedi vám uľahčí starostlivosť o nechty rúk a pomôže ošetriť aj chodidlá, aby boli hladké a pôsobili esteticky v otvorených črievičkách. Popraskaná koža na pätách je tou najmenej peknou vizitkou žien i mužov, ktorí zvlášť ocenia rýchlu a efektívnu pomoc.

 

Elektrická manikúra s brúskou na stvrdnutú kožu v jednom bude vašim častým spoločníkom. Hoci sa o seba staráme po celý rok, teraz v lete je vidieť na našich nohách každá nedokonalosť, a tak treba mať manikúru stále po ruke. 
Zmestí sa do kabelky a tak si ju pribaľte aj na dovolenku. K telu s motorčekom poháňaným 2 batériami patria 3 brúsne valčeky s rôznou hrubosťou brúsenia stvrdnutej kože či mozoľov. Okrem toho prístroj nechty strihá, piluje aj leští. Pracuje bezpečne a jemne a eliminuje tak drobné poranenia, ku ktorým dochádza pri použití bežných nožníc alebo klieštičiek.

Sada obsahuje:  telo s motorčekom, hlavu na krátenie nechtov, hlavu na brúsne valčeky, 2 ochranné viečka, štetec a 3 brúsne valčeky s rôznou hrubosťou.

DREVÁKY SÚ STÁLE V MÓDE

PEKNÉ NOHY DO LETNÝCH ČRIEVIČIEK 3
Možno ste si ich zaobstarali už vlani, ale tento rok určite objavíte nové vzory. Dreváky majú ortopedicky vyklenutú došľapnú plochu a vybrať si môžete zo vzorov so špičkou alebo bez. Zatiaľ čo otvorené šľapky sa hodia k rozviatym sukniam, uzavreté dreváky obujte k maxi dĺžkam a džínsom. DÁMSKE DREVÁKY S KVETINOVÝM VZOROM, veľkosť 38 - 41

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *