Darčeky podľa horoskopu – Blíženci

Zemiakové fašírky s olivami
1.6.2022
Pekné nohy do letných črievičiek
8.6.2022

22.5. – 21. 6.

Zakaždým, keď si lámem hlavu, čo kúpiť pekného k sviatku, narodeninám a oslavám najrôznejšieho druhu, predstavím si svojho milého oslávenca, čo celý deň robí a čím sa zaoberá vo voľnom čase. To je jednoduché. Ale taktiež občas kupujem darčeky pre niekoho, koho úplne skrz naskrz nepoznám. Potom mám jedinú fintu – potrebujem vedieť v akom astrálnom znamení sa narodil…

Nemôžem sa pýšiť znalosťou ľudských pováh. Ale všeličo som už v živote okukala. Tu sú moje postrehy o Blížencoch.


 

Blíženci sú znamením dvojčiat. Narodený v znamení Blížencov má dve duše; nie celkom odlišné, ich obraz sa rozdvojuje a zase prelína do jedného celku. Sú to bytosti meniace svoje rozhodnutia rukou mávnutím a stále okolo nich panuje jemná energia pôsobiaca ako nepokoj. Ťažko ich upútate k jednej myšlienke, ihneď dôjdu k ďalším a začnú ich napĺňať. Sú bystrí, rýchli v úvahách, obratne sa vyjadrujú a je poriadne ťažké im stačiť. Vyzerajú mladistvo, pretože dvojaký elán im dáva veľa sviežosti. Dualita im ľahko umožňuje robiť viac vecí naraz, keď máte vedľa nich pocit, že ste úplne k ničomu. Blíženci sú manuálne zruční a veľmi originálni. Ale z prehnaných aktivít sa dokážu rúcať. Preto potrebujú veľa spánku a odpočinku. A majú úžasnú vlastnosť – nesmierne radi menia staré veci za nové. Takže dôvodov na obdarovanie máte fúry.

1. Blíženci sú často obeťou nadbytku plánovania. Viac, než budovanie vlastného domova, premýšľajú o tom, či sa neusadiť inde. Veľa cestujú a radi objavujú nové územia. Najväčšiu radosť im urobíte poznávacím zájazdom. Ak hľadáte niečo skromnejšie, potom im kúpte aspoň diár alebo praktický organizér na stôl.

2. Ľudia zrodení v tomto znamení radi komunikujú. Milujú telefóny a všetky technické vymoženosti. Na zaznamenanie svojich záujmov uvítajú nový fotoaparát alebo kameru.

3. Žena narodená v znamení Blížencov je graciózna a kultivovaná. Všetci okolo čoskoro získajú pocit, že ju musia zahŕňať parfumami a haliť do kožušín. Kúpte jej aspoň hebkú deku z mikrovlákna, do ktorej sa večer s potešením zababuší.

4. Blíženci sa ľahko učia jazyky. Sú bystrí a ich duch stále hľadá nové podnety. Nechajte ich snívať aj učiť sa v závesnom hojdacom lehátku. Pokojne môže byť aj nafukovacie. Aspoň si ho zbalia na cesty.

5. Blíženci majú radi všetky vonkajšie športy. Pokojne im kúpte výbavu na potápanie alebo doplnky na bicykel. Určite nebudú zaháľať. Vzhľadom k tomu, že by mali aspoň občas odpočívať, postavte im na záhradu hojdačku a vybavte ju pohodlnými sedákmi.

6. Upratovanie a domácnosť nie je ich silnou stránkou. Blíženci majú toľko iných záujmov, než aby sa zaoberali bielizňou alebo množstvom riadu. Nekupujte im nič veľmi praktické, ale určite ocenia krásny dekor na porceláne. Kúpte im riad, ktorý bude rovnako pôvabný, ako sú oni.

7. Blíženci majú šikovné ruky, ale činnosť okolo domácnosti a domu nevyhľadávajú, ak ju nemajú okorenenú štipkou umeleckej činnosti. Pre lepšiu organizáciu práce na záhrade im zabezpečte box na záhradné náradie, zaiste ocenia jeho praktickosť.

8. Vhodný darček pre mužov aj ženy sú hodinky. Nie, že by sa Blíženci trápili svojou nedochvíľnosťou. Pokojne vás nechajú čakať na rohu ulice a potom pribehnú s úsmevom, že mali na práci niečo iné. Ale môžete mať pocit, že ste prispeli k lepšej organizácii ich života.

9. Blíženci si dokážu privodiť množstvo neduhov len tým, že sú neustále v pohybe. V dôsledku toho trpia často nespavosťou. Pripomeňte im – napríklad krásnymi  obliečkami– že si musia urobiť čas na pohodu a odpočinok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *