Pestré uteráky a osušky k vode

Medový plást z krému
12.8.2020
Darčeky s vôňou levandule
18.8.2020

Ležanie pri vode sa bez mäkkých uterákov a rozmerných osušiek nezaobíde. Keď je chladno, na chvíľu sa do nich zababušte.

Letná taška so zbaleným uterákom a nafukovacou loptou, to je sympatický symbol prázdninového leta. Ale uteráky vlastne používame mimo domu neustále - nosíme ich do sauny, do telocviční, k vode. Kúpacie osušky sa robia tak veľké, že si z nich na pláži vytvoríte svoj súkromný ostrovček. Uteráky menších rozmerov sa zase hodia k bazénu, do batožiny na cesty aj na bicykel. Všetky dnešné výrobky sú dokonale savé a dokonca luxusné bavlnené osušky Peshtemal môžete využiť asi desiatimi ďalšími spôsobmi - ako pareo, domáci pléd alebo atraktívny obrus na piknik.

Leto je tu, tak si ho spríjemnite výberom pekného a praktického tovaru. Všetko potrebné nájdete na našom e-shope v sekcii Bytového textilu.


Súpravy uterákov a osušiek sú obľúbené, pretože v kúpeľni ponúknu elegantný súlad. Jednofarebné slučkové materiály sa tiež hodia k vode a na šport, pretože si vyberiete vhodné odtiene k oblečeniu, a navyše tieto uteráky nepripomínajú intímne zázemie vašej domácnosti. V nie poslednej rade sú podobné súpravy vítanými darčekmi. Ponúkame ich v kompletoch s 2 osuškami a 4 uterákmi, zviazaných stuhou. Súpravu môžete doplniť kúpeľňovú predložkou z rovnakej kolekcie: SADA SLUČKOVÝCH UTERÁKOV A OSUŠIEK MEXICO, 50 x 100 cm a 70 x 140 cm.
Detské osušky prekypujú farbami a obrázkami. Musia byť veľké, aby sa do nich deti mohli schovať pred slnkom alebo chladom, pre malé deti sú ideálne osušky s kapucňou. Ako väčšina vecí v detskom bielizníku, tiež ony by mali s deťmi rásť, a tak ich časom vymeníte napríklad za dospelácke pruhy: PLÁŽOVÁ OSUŠKA PIRÁT, 70 x 140 cm, 100% bavlna.
Multifunkčné osušky peshtemal sú utkané z tureckej bavlny vytvárajúce ľahkú tkaninu, ktorá je dokonale savá a dokáže pojať veľké množstvo vlhkosti. Čím častejšie budete osušku používať, tým viac jej vlákna zmäknú. Pred prvým praním sa odporúča osušku vyplákať alebo vyprať v studenej vode. Vlákna sa zatiahnu, štruktúra osušky sa spevní a zvýši sa jej savosť. Pri bežnom praní použite program na jemnú bielizeň a nepoužívajte aviváž, ktorá môže poškodiť vlákna. Pokiaľ má osuška ručne viazané strapce, nedávajte ju do sušičky, aby sa nemotali. Rozmernú osušku využijete nielen k vode, ale tiež ako obrus, bytový pléd či módny doplnok v podobe parea: BAVLNENÁ OSUŠKA PESHTEMAL DAFFY, 80 x 170 cm.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *