Uteráky ako tip na jarný darček

Med z púpav
10.4.2024
Voňavý orgovánový sirup
17.4.2024

Chystáte niekomu blízkemu prírastok do kúpeľňovej textilnej výbavy? Ak kupujete aj uteráky, pridajte k nim darček so zabalenou kozmetikou. Určite potešíte dvojnásobne.

Jar je plná pastelových farieb, a tak môj výber padol okamžite na jemný marhuľový odtieň. Dobre sa kombinuje s prírodnými tónmi aj s dreveným nábytkom, čo som pre svoj zámer potrebovala. Na doplnenie kompletu uterákov a osušiek som vybrala sadu mini uterákov určených na utieranie rúk. Sú toľko potrebné na každodenné rituály aj pre prichádzajúce návštevy. Ich spotreba je naozaj veľká, tak je ich v každej rodine potrebných hneď niekoľko sád. Nemôžem sa netrafiť. Zostáva len pridať trochu kozmetiky, o ktorej viem, že urobí radosť.

Aj vám rada odporučím dve oddelenia z nášho e-shopu, kde nájdete vhodné tipy na darčeky. Môžu sa hodiť:

02

uteráky a osušky

KOMPLET FLORENCIA

03

kozmetika

FRANCÚZSKE PARFÉMY

MALÝ UTERÁK JE IDEÁLNY

ČO BUDETE POTREBOVAŤ NA VYTVORENIE DARČEKU

Neviem ako u vás, ale u nás doma sa to všade hemží ušatými zajačikmi. Jarné dekorácie mám veľmi rada (nájdete ich aj na našom e-shope), a tak niet divu, že ma inšpirovali aj pri tvorení. Uterák do zajačieho tvaru pretvoríte veľmi ľahko. Pripravte si:

  • uterák 30 × 50 cm, zo sady uterákov
  • kúsok pevného kartónu
  • ceruzku a nožnice 
  • kúsok povrázku
  • farebné kokosové vlákno
  • vybranú dekoračnú kozmetiku
  • stuhu
  • veľký kus celofánu
  • kvet alebo rozkvitnutú vetvičku

1   Uterák položte pred seba a pozdĺžne voľne zrolujte. Rolku stočte okrajmi nahor, budú tvoriť zajačie uši.

2   Pod vytvorený otvor vložte kartón a približne si poznamenajte vzniknutý tvar. Bude mať tvar vajíčka. Kartón vyberte a o niečo väčšie vajíčko si nakreslite a vystrihnite.

3   Priložte ho do stredu ruličky a skontrolujte, či konce uteráka pôjdu pohodlne zviazať. Pokiaľ nie, tvar vajíčka upravte. Okraje kartónu by sa mali do uteráka pevne vtlačiť. Konce uteráka zviažte pomocným povrázkom.

UTERÁKY UŠIACI

4  Kartón vo vzniknutom otvore vytvorí dno pomyselnej misky, ktorú teraz zaplňte drobnou kozmetikou. Uložte ju do prameňa kokosového vlákna. Pokiaľ budete výsledkom spokojní, povrázok nahraďte farebnou mašľou a celý darček zabaľte do celofánu ako cukrík.

Ako darček sa hodí malý parfém, mydlo, obľúbený krém. Ale nezabúdajme na mužov. V menej romantickom rozpoložení vytvoríte narodeninový balíček aj im, nehovoriac o malých slečnách a babičkách. Možno tiež máte doma oslavy na spadnutie! 

PRIDAJTE KVETINU

ABY STE ARANŽMÁN POHODLNE PRENIESLI, UZATVORTE HO DO CELOFÁNU

Celý naaranžovaný balíček pevne uzavrite do celofánu. Na všetko bude dobre vidieť, ale predmety zostanú na mieste. Odstrihnite veľký kus, ušiaky omotajte ako veľký cukrík a na oboch koncoch zaviažte. Ak pridáte rozkvitnutú vetvičku, ružu alebo tulipán, určite sa bude nápad páčiť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *