Záclona Perla pre váš letný byt

Šťavnatá bravčová živánska
5.7.2023
Levanduľová zmrzlina
12.7.2023

Vpustiť slnko, alebo pred ním utiecť? To vám pomôže rozhodnúť voľba zatienenia okien. Aj letné obdobie vyzerá v každom domove inak.

Obydlia zatienené blízkosťou domov a situované do rušných ulíc nás vždy povedú k tomu, aby sme svoje súkromie ukryli za záclonami. Oproti tomu okná clonené zeleňou a obrátené v ústrety dvorčekom a záhradkám s chuťou ponechávame bez zatienenia. Veď tých naozaj horúcich dní zas toľko nebude. K pocitu útulna však v mnohých domácnostiach záclony patria. Do priestoru dokážu vstúpiť so šarmom sebe vlastným.

Okenné textílie môžu mať v jednotlivých miestnostiach rozličný charakter aj vzhľad, ktorý je podriadený celkovému vybaveniu a štýlu. To, čo na prvý pohľad zaujme, je zladenie farieb. Okno síce priestoru dominuje, ale je zasadené do celku, v ktorom všetko súvisí so všetkým. V najbližšom kontakte sú závesy, medzi ktorými zaznamenávajú stále väčšiu obľúbenosť zatemňovacie textílie BLACKOUT, tkané z 3 vrstiev zaisťujúcich iba 30% priepustnosť svetla a zároveň tlmiaci hluk. 

V ponuke záclon sú najobľúbenejšie tzv. hotové záclony, s ktorými nebudete mať žiadnu prácu. Pokiaľ vyhovujú rozmerom vašich okien, prípadne aj balkónových dverí, potom vám stačí vybrať si vzor, ​​ktorý sa vám páči. Záclony majú zosilnené okraje na upevnenie a nečaká vás už žiadna ich úprava. A potom už na vás v našom e-shope čakajú okrem obľúbených stálic aj úplne nové modely, s ktorými bude vaše leto príjemnejšie.

JEMNÉ DETAILY VZORU PREPUSTIA VEĽA SVETLA

Záclona Perla pre váš letný byt2

Záclony s jemným vzorovaním pôsobia na oknách vždy trochu snovo. Sú tam – a nie sú, len tak trochu dokresľujú letnú náladu. Je tak príjemné v súlade so sezónou zavesiť v lete záclony krehké a na zimu si vybrať čipku s robustným dekórom. Ak necháte záclony behať na drevených alebo kovových krúžkoch, môžete s nimi ľubovoľne manipulovať a pracovať s nimi ako so závesom. Samozrejme za predpokladu, že to nenaruší vaše súkromie. 

HOTOVÁ ZÁCLONA PERLA, 350 × 160 cm, taktiež v prevedení pre okno a balkónové dvere

Hotové záclony sa dobre udržujú, takmer ich nemusíte žehliť a na pranie postačí program na jemnú bielizeň s teplotou 30 °C. Materiál nežltne, ale na pravidelnú údržbu odporúčame prací bezfosfátový prostriedok QUALT s bieliacim účinkom.

VYBERTE SI VHODNÉ KOMBINÁCIE DOPLNKOV - V TEPLÝCH FARBÁCH

Záclona Perla pre váš letný byt4

Je pravdou, že záclony neobstarávame do obytnej miestnosti ako prvú a najdôležitejšiu vec. Väčšinou riešime najskôr podlahy a výmaľbu stien, potom drevený a čalúnený nábytok, koberce a pod. Výber záclon potom vychádza z celkového štýlu, ktorý sme si pre svoje bývanie vybrali. Zatiaľ čo zariadenie miestnosti zostáva po mnoho rokov nemenné, bytový textil patrí k sortimentu, ktorým môžeme z času na čas domov osviežiť. Zmena je vždy príjemná a prežiarené okno s novými záclonami, alebo dokonca aj praktickými závesmi, sa postará o veľkú a pozitívnu zmenu. Spoločne s ňou si môžete dopriať novú obliečku na vankúš, pridať zaujímavú vázu alebo nejaký umelecký predmet. 

Svoju letnú paletu farieb je možné ladiť do teplých tónov, ktoré v nás v tejto dobe rezonujú. Vyberajte na našom e-shope:

  • Záclona PERLA, 350 × 160 cm / i pre balkonový komplet
  • Magnetická spona na závesy TORONTO, rôzne farby
  • Drevené krúžky na záclony so žabkami v prevedení buk / dub / jelša / mahagón
  • Dekoračný vankúš CURIOSITY s výplňou
  • Súprava porcelánových hrnčekov LOVE v darčekovom balení

INÝ VARIANT - V CHLADNEJŠÍCH ODTIEŇOCH

Záclona Perla pre váš letný byt5

Tlmenejšie farby sa nepostarajú o taký vzruch, ako farby teplé alebo dokonca jasavé. Väčšinou však padnú do duše častejšie a aj nás v priestore dlhšie bavia. Ak potrebujete k svojmu životu viac pokoja a odpočinku, vyberte si práve tie. Každá farba, ktorú máte radi, má svoje tlmené poltóny vytvárané starostlivým miešaním susedných odtieňov. Ak máte radi zeleň, stačí, keď jej sviežosť priberie trochu modrej. Ak milujete žltú, ale v priestore by ju na vás bolo príliš, vyberte si chladnejšie okry. Celok zasaďte do šedej, do všetko ponímajúcej farby chladného letného tieňa.

Biele záclony a farebné závesy sa od šedej perfektne odrazia:

  • Záclona PERLA, 350 × 160 cm / i pre balkonový komplet
  • Zatemňovací záves BLACKOUT NOTTE tyrkysový, 135 × 180 cm, 1 ks alebo komplet 2 ks
  • Mikroplyšová obliečka na vankúšik DOUDOU, 40 × 40 cm
  • Magnetická spona na závesy BRAMPTON, rôzne farby
  • Vankúš MEDVEĎ, 30/50 cm

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *