Do nového roka zdraví a v teple

Krachle – alebo využite suroviny z vianočného pečenia I
12.1.2023
Tortička bez múky – alebo využite suroviny z vianočného pečenia II
19.1.2023

Ako na nový rok, tak po celý rok – kto by nepoznal toto staré príslovie. A my vám do nového roku prajeme veľa zdravia a (ako sa hovorí) nohy v teple. 

Tu od nás preto máte pár tipov, ako sa o zdravie starať a ako mať nohy v teple, nech už vás v novom roku čaká čokoľvek, a zároveň dúfame, že nám zachováte svoju priazeň a stretneme sa na stránkach nášho blogu aj e-shope aj v roku 2023.

x55351_img_0558_eshop-2.jpg.pagespeed.ic.LM9rzRx3Tv

Zahrejte nohy od podlahy

Ako sme sľúbili, tu máte pár poctivých tipov, ako zahriať nohy priamo od podlahy – pomôžu vám s tým teplé ponožky, deky aj mnoho ďalších parádnych vecí, vďaka ktorým už si ani nespomeniete, čo sú to premrznuté prsty.
xbederka-nahled.jpg.pagespeed.ic.OIJbP9odtf

Ako na domácu kanceláriu

Trávite veľa času pri stole? Dbajte na zdravý posed a správne držanie tela, inak vás rýchlo začne bolieť chrbát. Ostatne, svoje potrebuje aj zdravý spánok, takže ani naň nezabudnite!

Aby bolo teplo aj v posteli

Keď už sme narazili na zdravé spanie, je dobré si zopakovať, že v spálni má byť vždy dobre vyvetrané a ideálna teplota na spánok je okolo 18 °C. Že by ste v takej zime zamrzli? Na to sú iné vychytávky ako prehriata spálňa. Teplo vám zaistí nielen teplé pyžamo, ale aj správna posteľná bielizeň (napr. z flanelu alebo mikroplyšu) alebo napríklad starý dobrý termofor.

xzdravi3.jpg.pagespeed.ic.6ku_OsofYF

Fungujúce pravidlá proti prechladnutiu

Epidémia RS vírusov, chrípky a ďalších respiračných ochorení už má snáď kulmináciu pomaly za sebou, zima ale bude ešte dlhá a imunita potrebuje posilniť.
xvoda3.jpg.pagespeed.ic.fZVmkRVv_3

Pitie teplej vody dopĺňa pitný režim

Uprostred zimy chuť na ľadovo vychladené pitie príde asi len málokedy, vedeli ste ale, že teplé nápoje (vrátane teplej vody) nielen doplnia pitný režim, ale zároveň sú nebývalo zdravé?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *