Kuchyňa plná kvetín

Langošové muffiny
26.4.2023
Nanukové rezy alebo super retro 60. rokov
3.5.2023

Tiež už vo vzduchu cítite jar? Slniečko začína príjemne hriať, prvé odvážne kvietky sa mu s radosťou nastavujú a vtáky spievajú o sto šesť. Tak si poďte trochu tých kvetov preniesť aj do dekoru vašej kuchyne.

Začať môžete prakticky čímkoľvek. Radosť spraví drobnosť ako obrus, chňapka alebo hrnček, odvážnejší môžu pokojne vymeniť záclony alebo jedálenský servis. A nezabudnite omrknúť ani nádherné smaltované kanvice. Fungujú aj na indukčnej platni!

Obrusy prestrú jarný stôl

Obrusy, behúne, ale aj prestieranie - to všetko urobí počas stolovania veľkú zmenu, ktorá pritom nie je finančne náročná. A radosť urobí kvetovaný obrus aj uprostred zimy, keď prežiari jedáleň úplne novou energiou.

Záclony do každej kuchyne

Máloktorý dekor je na záclonách taký vďačný ako kvety. Užite si moderný kvietkový vzor s hustou bordúrou na záclone Julia, obľúbený dekor odkvitajúcich púpav Marika alebo klasický celozáclonový vzor Ilona. A nebojte, máme aj celé balkónové komplety!

Smaltované kvety

Smalt je prastará technika výroby riadu, ktorá vďaka svojej kráse jednoducho neomrzí. S nástupom indukčných platní z mnohých kuchýň smaltované hrnce zmizli, ale začali sa vracať klasické kanvice na vodu namiesto tých rýchlovarných. Uvariť vodu na indukcii je totiž blesková záležitosť. A tak niet divu, že sa aj smaltovaný riad začal vyrábať taký, ktorý si rozumie aj s tou indukciou. Podľahnite im, sú naozaj nádherné.

Porcelán pri každom stolovaní

Dekory porcelánových tanierov vedia byť očarujúce a človek sa z nich môže tešiť každý deň, pri každom jedle. A ak máte tanierov dosť, skúste aspoň keramické soľničky a koreničky, napríklad tie s motívom Blue Flower, ktorý sa medzi našimi zákazníkmi prakticky ihneď zabýval.

Pomocníci do každej kuchyne

Aj taká drobnosť, ako je dobre padnúca a funkčná chňapka, dokáže varenie spríjemniť. A čo potom, keď sú také krásne, ako tieto s kvetinovými motívmi!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *