Nové vzory obliečok, ktoré si zamilujete

Domáce hubové korenie
26.7.2023
Vychladený opitý františkán
3.8.2023

Jednou z obľúbených premien spálne je jednoduchá výmena posteľnej bielizne. Na leto pre vás máme celú škálu krásnych vzorov, pre deti, dospievajúcich i dospelých, na detské, klasické aj predĺžené deky, na jednolôžka aj francúzske postele, pre horkokrvných aj teplomilných.

A pre prípad, že ste teplomilní, ale občas vás prepadne nával horúčavy, máme riešenie 2v1 tiež, sériu Dual Feel. U nás si jednoducho vyberie každý. Rad obliečok ponúkame aj vo zvýhodnených sadách 2 obliečky na deku + 2 obliečky na vankúš (a mnohokrát sa tam nájdu aj obliečky na malé vankúšiky a prestieradlá), takže sa nemusíte báť, že vám nákup urobí vietor v peňaženke.

Vzory mora pre dospelých aj dospievajúcich

Modrobiela kombinácia je obľúbená vo všetkom bytovom textile aj kuchynskom vybavení a posteľná bielizeň nie je výnimkou. Medzi novinkami je aj pár neodolateľných vzorov vo farbách mora. Nalaďte sa na letnú dovolenku pri vode, či už to bude naozaj more alebo napríklad rybník na vidieku.

Dual Feel, obliečky do každého počasia

Tieto úžasné obliečky sa hodia kedykoľvek počas roka a zo všetkého najviac na jar a na jeseň, kedy sa teplé počasie strieda s tým chladným pokojne zo dňa na deň. Dual Feel znamená „dva pocity“: z každej strany nájdete iný materiál. Na hrejivej strane je jemný chĺpok, ktorý príjemne zahreje, tá vzorovaná je z hladkého mikrovlákna, ktoré príjemne ochladí. Využijú ich všetci, ktorí sa v noci v návaloch potia, napr. ženy v klimaktériu. Vo chvíli, keď príde nával horúčavy, stačí pokojne uprostred noci len prevrátiť stranu na tú chladivú. V ponuke ich máme ako klasickú posteľnú bielizeň aj ako prešívanú deku. Viac sa o sérii Dual Feel dozviete práve tu.

Bavlnené renforcé

Názov renforcé možno toho, kto si nepotrpí na novoty v domnení, že sa jedná o umelý materiál, odradí, vedzte ale, že renforcé je 100% česaná bavlna - iba v špeciálnej úprave, ktorá vyniká jemnosťou, ľahkosťou (gramáž je 120 g/m² ), vysokou priedušnosťou a zároveň pevnosťou a odolnosťou. 

Aj deti si prídu na svoje

Nové obliečky potešia dospelých aj tých najmenších, či už spia ešte v detskej postieľke, alebo pod malou či dokonca už tou klasickou dekou vo veľkej posteli. Uznajte sami, že s obľúbenými hrdinami sa im bude zaspávať hneď lepšie!

Predĺžená dĺžka? Nie je problém

Obľúbená kategória je na našom e-shope aj predĺžená dĺžka - teda 220 cm. Pokiaľ totiž doma máte dlháňa alebo máte radi deku až po uši a pritom nohy v teple, dobre viete, aká je nepríjemná klasická dĺžka perín. Tu máte aj tip na novinku od českého výrobcu prvotriednej posteľnej bielizne, Matějovského, naša ponuka je ale čo do materiálov aj vzorov oveľa širšia. Veľa vzorov u nás navyše nájdete v klasickej aj predĺženej verzii, takže na svoje si prídu aj páry s rôznymi potrebami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *