Zútulňovacia výzva – deň štvrtý

Zútulňovacia výzva – deň tretí
21.8.2023
Zútulňovacia výzva – deň piaty
26.8.2023

Poznáte ten pocit, keď potrebujete doma niečo zmeniť? Niekedy je to o pohodlí, niekedy ale človek potrebuje jednoducho len zmenu.

Zmena vzhľadu obývačky nemusí znamenať vymeniť všetok nábytok. Niekedy stačí skutočne len málo. Zatiaľ čo pred Vianocami sú mnohí zvyknutí vymeniť všetky dekorácie za vianočné, inokedy počas roka už to robí málokto, čo je večná škoda. Poďte sa s nami pozrieť, ako pár doplnkami zmeniť celú atmosféru vašej obývačky, pár letných motívov jej dodá tak letnú a pozitívnu energiu, ktorú všetci toľko potrebujeme.

Ako premeniť vašu pohovku a kreslá tentoraz trochu vynecháme, veľa tipov, ako na to rýchlo a jednoducho, ale nájdete v tomto článku.

Zútulňovacia výzva – deň štvrtý2

Deka znamená pohodlie

O tom, že vás náruč chlpatých materiálov môže zbaviť stresu uplynulého dňa, vás najlepšie poučia vaše deti. Keď im je neveselo, siahnu po svojich ušatých plyšákoch. My dospelí sme na tieto pocity nezabudli a plyšové hračky nám skvele nahradia hrejivé baránkové deky. Deky a plédy patria k bytovým doplnkom, ktoré vás dostanú do pomalého tempa. Siahnite po nich vždy, keď máte čas venovať sa sami sebe. A vôbec nevadí, že je sparné leto. Vyskúšajte deky z kolekcie Dual Feel, keď jedna strana hreje a druhá príjemne chladí. Zaobstarajte si aj pár dekoračných vankúšikov, ktoré dodajú priestoru úplne nový ráz.
Zútulňovacia výzva – deň štvrtý13

Vankúšiky nabádajú k odpočinku

Nechajte sa očariť vankúšmi, ktoré patria k najobľúbenejším bytovým dekoráciám. Bez nich by doma nebolo útulno. Sú tak príjemné, že ich môžete z času na čas obmieňať. Sú to doplnky s rozumnými cenami, výborne vystihujúce neustále sa premieňajúce trendy, ku ktorým sa občas hlásime, ak nám padne ich obsah do duše. Niekedy nás takáto investícia postrčí aj k ďalším úpravám bytu. Zistíme totiž, že ten malý kúsok textilu je natoľko pekný, že by sa jeho farby mohli objaviť na nových tapetách alebo na výmaľbe steny. Inšpiratívny vzor nás dokonca môže presvedčiť aj o nákupe nového koberca či závesov.
Zútulňovacia výzva – deň štvrtý15

Provence štýl je v kurze

Máloktorý štýl sa v slovenských domovoch zabýval tak dlhodobo a tak početne ako je levanduľový Provence. Môžete si obývačku či jedáleň rovno vytapetovať, ale tiež môžete jednoducho len vymeniť pár doplnkov. Dekoračné predmety, riad aj záclony s fialovou kráskou patria dlhodobo k najpredávanejším motívom, takže sa určite nezabudnite pozrieť, čo máme práve teraz v ponuke. A že toho je!
Zútulňovacia výzva – deň štvrtý16

Najkrajšie dekorácie

Správnu letnú atmosféru dodajú vášmu domovu kvetinové motívy. Či už sú to vyšívané obrusy a behúne, obrazy na stenách alebo kytice umelých kvetov, ktoré sú už takmer na nerozoznanie od tých živých, ale radovať sa z nich môžete dlhú dobu, stačí ich len občas očistiť od prachu - celou ich ponukou sa prekliknete z tohto textu. O niečo univerzálnejšie sú dekorácie ako rámčeky s obľúbenou fotkou alebo dekorácie z exotického dreva.
53750

Napínacie poťahy

Možno ste na tom podobne ako my, pretože máte malé deti, vnúčatá alebo domácich miláčikov, ktorí dávajú gauču a kreslám poriadne zabrať, a čo bolo vlani ešte prijateľné, to už tento rok jednoducho nie je. Na gauči pribudli stopy od čokolády a pera, ktoré sa nedajú vyprať, podrúčka je zase o niečo ošúchanejšia... Však to poznáte! Lenže čo s tým? Vyberať novú sedačku je časovo aj finančne poriadne nákladné. Máme pre vás jednoduché a rýchle riešenie: elastické poťahy.
Články, ktoré by vás ešte mohli zaujať

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *