blog

1.10.2021

Čierna medová kačica s badiánom

Kačicu treba piecť zvoľna a dlho. Táto výrazná a výborná úprava je však celkom bez práce.
27.9.2021

Ako uplatniť kávovú usadeninu v domácnosti

Existuje mnoho spôsobov, ako využiť zvyšky mletej kávy. Tie, ktoré sú vám sympatické, zaraďte do života. Váš obľúbený nápoj za sebou necháva užitočnú surovinu.
24.9.2021

Kyslá kapusta pekne po domácky

Variť poctivo a po domácky vyžaduje aj dobré suroviny. Tak napríklad kyslú kapustu zakúpite v každom obchode, ale kapustnicu z domácej, to je ešte len ono.
20.9.2021

Spite v ponožkách, je to terapia

Spali ste v ponožkách naposledy pod stanom? Potom si ešte spomeniete, ako vás príjemne ochránili pred chladom. Ponožky toho ale dokážu omnoho viac.
16.9.2021

Chlieb so špaldou a údeným mäsom

Upečte si chlieb z celozrnnej špaldovej múky voňajúci po rasci a údenom mäse. Je to ten najlepší štart do jesenných chutí.
14.9.2021

Rýchle upratovanie kúpeľne – prirodzene!

Vymeňte chemické čistiace prostriedky za prírodné. Zistíte, že to ide a ušetríte svoje ruky a zbavíte sa vdychovania všetkých možných výparov.
10.9.2021

Viete ako správne upratovať?

Nech dáte prednosť osvedčeným domácim čistiacim prostriedkom, alebo si nakúpite veľa chemických produktov, v každom prípade musíte priložiť ruku k dielu. Ale ide to aj rýchlo a efektívne.
6.9.2021

Horúca krémová čokoláda s perníkovým korením

Hrnček čokoládového nápoja hocikedy nahradí aj tortu. Uvarte si ho ústrety novému dňu, alebo si ho uschovajte pre zimné podvečery, kedy je za oknami nevľúdne. Poteší vás dvojnásobne.