blog

17.5.2023

Pečené bravčové na mede

Chystáte sviatočný obed? Ponúknite hosťom šťavnaté bravčové pod medovou krustou. Výbornú marinádu hojne využijete aj v nastávajúcej grilovacej sezóne.
13.5.2023

Čas na prípravu bazéna a trampolíny je tu

Máte pocit, že na bazén je času dosť? Opak je pravdou. Páve teraz je najvhodnejší čas na nákup aj odzimovanie bazénov a trampolín.
5.5.2023

Čo si zbaliť do kúpeľov?

Krásne a teplé počasie je definitívne tu a s ním začína aj najobľúbenejšia sezóna pre cesty do kúpeľov. Ak pôjdete prvýkrát, možno váhate, čo všetko si vziať so sebou. Poďte si s nami prejsť najčastejšie triky!
3.5.2023

Nanukové rezy alebo super retro 60. rokov

Niet pochýb o tom, že pečenie na plechu je ekonomické, pretože pečiete len krátku chvíľu. Okrem toho sú rezy najjednoduchšou pochúťkou zo všetkých.
28.4.2023

Kuchyňa plná kvetín

Tiež už vo vzduchu cítite jar? Slniečko začína príjemne hriať, prvé odvážne kvietky sa mu s radosťou nastavujú a vtáky spievajú o sto šesť. Tak si poďte trochu tých kvetov preniesť aj do dekoru vašej kuchyne.
26.4.2023

Langošové muffiny

Obľúbené vyprážané pochúťky si môžeme dopriať iba občas. Je tu však možnosť, ako ich pripraviť iným, zdravším spôsobom.
22.4.2023

Ružová je farbou roka 2023

Pôsobí ako pohladenie. Patrí k jari, k optimistickej nálade, k snívaniu o budúcnosti. V neľahkej dobe, keď sa vyrovnávame s celým radom negatívnych skutočností, môže byť vítaným povzbudením aspoň v našom súkromí. 
17.4.2023

Torta včelie pichnutie

Mäkká, nadýchaná, plná krému, s medom a karamelovou krustou, taká je torta z kysnutého cesta z nemeckého Koblenzu a okolia.